Planområdet omfatter 8,6 daa og er avgrenset som vist på kartutsnittet . Det markerte området angir arealet som primært vil påvirkes av reguleringsendringen. Planen berører hele, eller deler av, følgende eiendommer: gbnr. 103/3, 103/4, 103/165, 103/203, 103/204, 103/210 og 122/1. 

Formålet med endringen er å legge til rette for rekkehusbebyggelse med inntil 30 enheter med parkering på terreng. Planen er gitt plan-ID 302.

Forslagsstiller er Da Vinskiåsen Bolig AS, og STRÅ Arkitekter AS er konsulent for planleggingen. 

Reguleringsplanen får ikke omfang eller innhold som gjør det nødvendig med ytterligere konsekvensutredning. Vurderingen er gjort i tråd med forskrift om konsekvensutredninger, kapittel 3, §10. Planen omfatter ikke tiltak som faller inn under vedlegg I, eller vedlegg II.

Merknader til planarbeidet kan sendes per post til STRÅ Arkitekter AS, Industrigata 60 B, 0357 Oslo, eller elektronisk til anders@straaa.com. Kopi av merknad sendes til Ås kommune på e-post: post@as.kommune.no

Frist for merknader: 10.03.2024.

Etter at meldingsfristen er ute, vil selve planforslaget bli utarbeidet og sendt Ås kommune for behandling. Merknadene blir samlet og kommentert av STRÅ Arkitekter AS.  Alle mottatte dokumenter, merknader og annet sendes til kommunen sammen med planforslaget. Etter førstegangsbehandling blir planen lagt ut til høring og offentlig ettersyn, og det vil da bli anledning til å komme med merknader og/eller innsigelser til planforslaget før videre politisk behandling.

Vedlegg: