Servering og fasiliteter

Rundt Rådhusparken finner du flere kaféer, serveringssteder og butikker. Det er flere offentlige benker i området. De fleste er under åpen himmel, men det er mulig å trekke under tak ved Paviljongen.

Toaletter finnes i Ås rådhus, Ås kulturhus og Ås kvartal. Disse er tilgjengelige i byggenes åpningstid. De fleste serveringsstedene har også toaletter i tilknytning til sine lokaler, disse kan være reservert for kunder.

Ås kulturhus og Ås bibliotek har ofte noe spennende på programmet!

Rådhusparken har stor gressplen hvor du kan drive med typiske parkaktiviteter.

På sommeren låner kommunen ut enkelt parkutstyr som kubb, boccia, utendørs sjakk og frisbee. Disse finner du i Paviljongen. I sommerhalvåret er bassenget i Borggården fylt med vann, det gjøres målinger av vannet i badesesongen. Badevannsmålinger finner du her.

Det er også en liten lekeplass med husker og skiler, og treningspark med ulike apparater som trener hele kroppen. Utenfor Ås innbyggertorg finner du også skulpturen Hoppe med føll.

Slik kommer du deg hit

Rådhusplassen ligger kort vei fra kollektivknutepunkt med buss- og togmuligheter. Ved togstasjonen er det sykkelhotell, og det er flere servicestasjoner for sykkel i Ås sentrum.

Det er gateparkering og parkeringsplasser i området. Vær oppmerksom på at flere av disse har begrensninger for hvor lenge du kan stå, og kan ha krav om betaling. Ås kvartal har stort parkeringshus i tilknytning til senteret.

Sjekk reiseruter og avganger på entur.no og sykkelvei/gangvei i Google maps.