Illustrasjonsbilde

Spillutvikling

  NYHET!   Spillutvikling er kjempegøy og er en industri som er i kraftig utvikling i Norge. Her jobber du med å bygge opp et spill i en visuell 3D-verden hvor resultatet av det man gjør raskt blir synlig. Programmet du jobber i heter Unreal engine, og brukes av både amatører og proffer. Passer best for de som er fra 12 år og oppover, men det er ikke en absolutt grense.

Du trenger ingen spesifikke forkunnskaper, men det er en fordel å ha grunnleggende ferdigheter i hvordan man bruker en PC. Læreren i spillutvikling heter Jørgen Steinset og er en profesjonell spillutvikler. Han jobber med spillutvikling til daglig i tillegg til å undervise i kulturskolen.

Her vil du møte andre med samme interesse og lære masse som kanskje kan bli starten på en kjempemorsom utviklende reise innen spillutvikling. Du møter Jørgen og de andre elevene til morsom, sosial og lærerik aktivitet ukentlig.

Det å lage digitale spill gir svært nyttige og morsomme kreative utfordringer. I tillegg til å få kunnskap om programvaren skal vi fokusere på det å gi gode tilbakemeldinger og forstå hva som gjør gode spill gode. Viktigst er kanskje hvordan vi skal jobbe og ha det moro på samme tid - det er da vi blir gode!
Spillutvikling er en bred disiplin. Noen finner glede i det visuelle, andre i det tekniske. Derfor er det perfekt for å utforske interesser i den digitale sfæren.

Tid, sted og påmelding

Onsdager
Gruppe 1: 14:40-16:10
Gruppe 2: 16:10 - 17:40
Gruppe 3: 17:45 - 19:15

Rom: rommet helt til venstre 1.etg på Gamle Åsgård (Rødskolen)
Pris: her (16 undervisninger med 1,5 timers varighet)

 Søk om plass på spillutvikling her