Kurs DigiHjelp

Ås kommune inviterer hver måned til kurs i bruk av smarttelefon hvor du lærer om grunnleggende funksjoner, apper og tjenester, digital trygghet og mye mer. Kursene er på 2 timer over to ganger og er delt inn i kurs for iPhone (Apple) og for Android telefoner (Samsung m.fl.). Det er en kursavgift på kr. 200.

Kursene avholdes på Ås seniorsenter i underetasjen på Ås kulturhus, Moerveien 1, 1430 Ås.

Kursdatoer vårsemesteret 2024:

  • Android-kurs: 8. og 15. mai kl. 14:00-16:00
  • iPhone-kurs: 12. og 19. juni kl. 14:00-16:00

Meld deg på elektronisk eller ring 489 99 357

Drop-in veiledning

Ås kommune tilbyr drop-in veiledning for digitale spørsmål om bruk av smarttelefon, nettbrett og datamaskin. Frivillige står for veiledningen. Det er ikke nødvendig med avtale og tilbudet er gratis.

NÅR:
Torsdager kl. 14-16

HVOR:

  • Ås bibliotek, Ås kulturhus
  • Nordby bibliotek, Alti Vinterbro (oppstart 6. juni)

For mer informasjon: Telefon 489 99 357 eller e-post innbyggertorget@as.kommune.no

Datakafé med Seniornett

Annenhver tirsdag fra kl. 13:30-15:00 holder Seniornett Ås et åpent arrangement med Datakafé. Her kan du komme for en kopp kaffe, og samtidig møte andre medlemmer som kan bidra og/eller trenger hjelp til å bli bedre kjent med digitale verktøy og tjenester.

Datoer og mer informasjon om Datakafé med Seniornett

Seniornett i Ås på Facebook

Kamfer og konsoll

Kamfer og konsoll er en gruppe nysgjerrige seniorer som møtes ukentlig i Ås og Nordby for å spille på PC. Dataspill brukes som et sosialt møtepunkt, og man kan øve seg på nye ferdigheter og samtidig ha det moro. Bli med på dette spennende og morsomme tilbudet!

Les mer om Kamfer og konsoll på Seniornett Ås sine nettsider.

Vi trenger frivillige!

Kunne du tenke deg å være frivillig til DigiHjelp? Vi søker alltid etter frivillige instruktører og medhjelpere til DigiHjelp! Ta kontakt med Ås frivilligsentral om du vil være med å bidra til at flere innbyggere kan henge med i den digitale utviklingen:

Meld deg som frivillig til DigiHjelp

Les mer om å være frivillig på DigiHjelp