Middagen blir tilberedt på hovedkjøkkenet på Moer helsehus.

Hvis du ønsker å begynne med hjemlevering av middag, kan du kontakte forvaltningen. De fleste søknadene blir godkjent, og det går fort å få tjenesten på plass hvis du trenger hjelp raskt.

Du kan selv velge hvor mange dager i uken du ønsker middag. Du kan velge mellom liten eller stor porsjon. Suppe eller dessert følger med.

Fakturaen blir sendt ut en gang i måneden.

Hva slags mat får jeg?

På hovedkjøkkenet har vi en 6-ukers meny som tilpasses sesongens råvarer/matvarer. Vi lager mat fra bunnen av. Vi er opptatt av å ha en variert meny, som utnytter råvarene på en god og økonomisk måte.

Hvis du har spesielle behov som dietter, allergener eller mat du ikke ønsker å spise, kan vi tilpasse maten for deg.

Før vi pakker og sender ut maten, smaker kokkene på den.

Når får jeg maten?

Vanligvis leveres maten ut på mandager og torsdager. Vi pakker maten i kjølebager og kjører den ut til deg i en kjølebil. Hvis du oppbevarer maten i kjøleskapet uten å åpne forseglingen, holder den seg i minst tre uker.

Du varmer opp maten selv. Den enkleste måten er å bruke mikrobølgeovn, men du kan også ta maten ut av emballasjen og varme den opp i en kjele, panne eller lignende.

Mat til sykehjemmene

I tillegg til å lage mat til hjemmeboende, lager vi også mat til beboerne ved Moer helsehus og Moertunet på hovedkjøkkenet.

Hovedkjøkkenet driver også kantina på Moer, som er åpen på hverdager fra 10:30 til 13:00. Her er alle velkomne til å komme innom og spise et godt måltid.