Meld deg på paraden her :-)

Det er fint om folk melder seg på, enten som individer eller grupper, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Paraderuten:

Klikk på kartet for å gjøre det større.

Ruten er markert med gule pil. Årets paraden starter utenfor Vitenparken og vil gå en fin rute gjennom NMBU-parken, ned på riksvei 152 for så å doble tilbake bak Samfunnet i Ås. Paraden slutter på Lilllebrand.

Etter Paraden blir det konsert med Pride-korpset, Frida Marida, Leila Ajamay og Eirik Sognnes!!!

  • Pride-korpset - vi inviterer alle korpsene i Ås, samt alle som kan spille et instrument til å delta i Pride-korpset!
  • Frida Marida - Queen Frida sings in Arabic, French, English, and other languages in a Western style with a Middle Eastern twist. Because of this style, Frida Marida has become a symbol for minorities in Norway.
  • Leila Ajamay - en skeiv artist fra Oslo som synger og rapper pop og r'n'b låter med dansende hooks og sjonglerer mellom en sårbar og leken skrivestil. I år er hun aktuell med låten 'Colors' ut i konteksten av Pride. Følelsen som styrer sangen er den som hun har opplevd hvert år under Pride paraden siden hun var 15 år gammel. Selvtillit, eufori, glede, dans og farger!
  • Regine Folkman Rossnes - opptrer med slampoesi som omhandler tematikk som likestilling, relasjoner, fysisk og psykisk helse.
  • Eirik Sognnes - spiller skeiv frigjøringsrock! Sjekk ut musikken her: https://urort.p3.no/artist/eirik-sognnes

Vitenparken ønsker store og små velkommen til MiniPride under Follo Pride 2023!

Mini-Pride er et sentralt og inkluderende gratisarrangement for barnefamilier.

Hele Vitenparken og uteområdet skal fylles med små og store aktiviteter tilpasset et variert og mangfoldig publikum, slik at alle kan delta i feiringen. Det blir opplegg for de som liker høy lyd, høyt tempo og skikkelig feststemning, men også for dem som ønsker å ha det roligere, og som ønsker å reflektere rundt temaene pride og identitet.

Vitenparkens kafe er åpen og byr på et spennende mat utvalg både inne og ute.