Bli med på gratis sommercamp for barn i alderen 6-12 år! Ås kommune og Zuccarellostiftelsen har gått sammen om denne fantastiske sommercampen, og det beste av alt: Den er helt gratis!

 

Vi har plass til 200 deltakere. Alle sover hjemme hos seg selv, men stiftelsen sørger for busser fra sentrale områder slik at barn kan delta uavhengig av om foreldrene kan levere eller hente.

Hva skjer egentlig på campen?

En typisk dag starter klokken 10, og du får være med på en spennende aktivitet før lunsj. Vi har et hav av vannaktiviteter, som et flytende badeland, SUP (stand up paddleboarding), kano, og til og med krabbefiske! Og hvis du er skikkelig god til å bygge sandslott, kan du delta i en spennende konkurranse. Men vi stopper ikke der! Vi samarbeider også med lokale idrettsklubber, slik at du kan prøve deg på forskjellige idrettsgrener og oppdage nye talenter gjennom lek og moro.

Du kommer til å bli satt sammen i grupper etter alder, og hver gruppe får sin egen superkule gruppeleder. Disse gruppelederne er ungdommer mellom 18-25 år, og de er også på utkikk etter arbeidserfaring. De er skikkelig flinke og vil være med deg hele uken.

Hvis du lurer på hva som er høydepunktet i sommerferien til Mats, så er svaret enkelt: Zucca Sommer Camp! Han kan ikke vente med å oppleve all gleden og spenningen sammen med nye venner.

Påmelding

Så hva venter du på? Meld deg på årets Sommer Camp nå og sikre deg en plass! Her er datoene for de ulike ukene:

Uke 26 - Klikk her for å melde deg på!

Uke 27 - Klikk her for å melde deg på!

Uke 28 - Klikk her for å melde deg på!

Hvis det skulle være fullt når du prøver å melde deg på, ikke fortvil! Vi har en venteliste hvor du kan sette deg opp. Det kan hende det blir noen avbestillinger, og da gir vi deg beskjed med en gang.

Sett meg på venteliste

Bli med på en uforglemmelig sommercamp full av eventyr og latter. Vi gleder oss til å se deg på Zucca Sommer Camp!

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål kontakt: julie@zuccarellostiftelsen.no