Velkommen til gratis prøvetime torsdag 12. januar kl. 18 i Åshallen!

Lærere er Kristine Mari Hansen og Vilde Didriksen. Sammen lager vi en forestilling med utdrag fra kjente musikaler, og tilpasser rollene til aktørenes nivå og ønsker. Vi øver i Dansesalen i Åshallen torsdager kl. 18-20. Årets forestilling er fredag 21. april på scenen i Ås Kulturhus. For mer informasjon, kontakt Vilde på vilde.didriksen@as.kommune.no

Musikaltilbudet på Kulturskolen i Ås er ganske unikt: Vi lager vår egen musikal hvert år. Vi er to pedagoger på dette kurset, som skriver manus med utgangspunkt i sanger vi henter fra ulike musikaler. Dansepedagog Kristine lager koreografier, vi plukker kostymer og rekvisitter, og til sammen blir det en oppsetning tilpasset årets elevgruppe. Produksjonen blir dermed ulik hvert år! Forestillingen finner sted på Kulturhusets hovedscene.

To timer i uka får elevene gruppeundervisning i sang, dans og teater. Lærere er Kristine Mari Hansen og Vilde Didriksen. I selve musikalen er det rom for å ha større rolle i én av disiplinene hvis ønskelig, men i løpet av året skal alle gjennom sang, dans og teater – med andre ord, vi fordyper oss i sjangeren musikal. Vår erfaring er at elevene vokser og utvikler seg veldig i løpet av et år med lek og utfordring på scenen, og at de etter endt forestilling opplever enorm mestringsfølelse.
Tilbudet er for ungdom mellom 11-18 år.

Alder: 6. klasse og oppover.
Tidspunkt:Torsdager kl. 18:00-20:00
Hvor: Kulturskolen, Gamle Åsgård.
Avluttes med stor forestilling fredag 21.april 2023 i Ås Kulturhus.

 
Lærere: