Kanskje er du en av de som har lastet ned og kjenner til appen Ås kommune? Nå kommer en ny og betydelig oppgradert versjon av kommuneappen. Den heter Civis, og kan lastes ned der du vanligvis henter appene dine:

Gi appen tillatelse til å sende deg varsler, så får du et pling når det er noe nytt.

Universelt utformet – nytt design

Civis er en applikasjonsplattform som er bygget helt fra bunnen av, og er programmert som en «ekte app». Dette innebærer at Civis tilfredsstiller alle krav om universell utforming og sikrer tilgjengelighet for samtlige brukere i samfunnet.

Appen har fått et nytt og mer moderne design. Den nye applikasjonsplattformen vil også være langt mer funksjonsrik etter hvert som flere kommuner tar i bruk plattformen.

Nyheter og selvbetjening

Har du allerede Ås kommune-appen får du en melding i den eksisterende applikasjonen om å oppdatere den, og vipps så er du over på Civis. Har du ikke kommunens app fra tidligere, kan du laste ned Civis gratis der du vanligvis laster ned apper.

Det eneste du trenger å gjøre etter at du har oppdatert eller installert appen er å følge Ås kommune (og eventuelle andre kommuner du er interessert i). Deretter velger du de temaene du vil ha nyheter om. I tillegg vil alle selvbetjeningsvalgene du kjenner til fra før av være tilgjengelig i Civis.

Nyhetene som sendes ut er basert på saker fra kommunens hjemmesider, Ås kulturhus og Ås bibliotek.