Om planforslaget

Planen er utarbeidet av Ås kommune, og er i all hovedsak avgrenset til frittliggende småhusbebyggelse i eksisterende eldre reguleringsplaner, herunder eneboliger, eneboliger med sekundærleilighet og tomannsboliger. Regulert grønnstruktur, veier eller andre arealformål er ikke en del av planen. Planens hovedinnhold er å regulere fremtidig utnyttelse, høyder og tomtestørrelse innenfor planområdet. Formålet med planen er å ivareta eksisterende bokvaliteter i Ås kommunes småhusområder, med særlig vekt på grønne kvaliteter mellom boligene.

Plankartet er tilgjengelig digitalt gjennom egen kartklient: https://as-kom.maps.arcgis.com/apps/instant/sidebar/index.html?appid=c2c0601689ff4529b8cea7004c586d1a

Klageadgang og erstatning

Vedtaket kan påklages innen tre uker fra kunngjøringsdato. Det er tilstrekkelig at klagen er postlagt innen fristens utløp. Klagen skal sendes skriftlig til Ås kommune, Plan, bygg og geodata, postboks 195, 1432 ÅS eller elektronisk til post@as.kommune.no.

Klagen skal være undertegnet, angi vedtaket det klages over, angi den eller de endringer som ønskes og være begrunnet. Dersom det ønskes at gjennomføringen av tiltaket stoppes til klagen er avgjort, må det legges ved en egen begrunnelse for dette. Det vises til plan- og bygningsloven § 1-9, til forvaltningsloven §§ 28-33 og til retningslinjene i forvaltningsloven kapittel VI.

Det kan kreves erstatning som følge av reguleringsplan. Krav om erstatning eller innløsning må fremsettes senest tre år – 3 år – etter denne kunngjøringen, jf. Plan og bygningsloven §§ 15-2 og 15-3.

Kontakt

Har du spørsmål til kunngjøringen eller reguleringsplanen kan du kontakte saksbehandler på epost: per.ernesto.overaas@as.kommune.no

Plandokumenter:

Du finner samtlige vedtaksdokumenter på arealplaner.no