Planforslaget kan ha betydning for deg som grunneier, nabo eller berørt part. Også rettighetshavere og leietakere kan bli berørt, og grunneier har plikt til å varsle disse.

Høringsfrist
Høringsfrist er 05.06.2023. Hvis du har merknader til planen, kan du sende dem elektronisk her

Eller til Ås kommune v/enhet for Plan, miljø og næring, P.B. 195, 1431 Ås
Eller på epost til post@as.kommune.no.

Husk å oppgi bostedsadressen din og saksnummer PLAN-23/00359.

Kort om planen
Hensikten med planen er å legge til rette for om lag 51 nye boenheter fordelt på kjedede eneboliger, rekkehus og blokkbebyggelse med leiligheter. Bebyggelsen er foreslått plassert på begge sider av en gjennomgående ringvei gjennom planområdet. Bilparkering legges under bakken i felles parkeringskjeller, og i carport på gateplan for kjedete eneboliger. Tiltakshaver er Solon Eiendom v/ Ås Boligutvikling AS, planfaglig konsulent er INBY AS.

De vedlagte plandokumentene er revidert etter politisk behandling. Hovedutvalgets vedtak om endringer er innarbeidet i plandokumentene så langt som mulig. Forslagsstiller har redegjort for endringene i vedlagte notat.

Videre saksgang
Alle høringsuttalelser som sendes inn vil bli vurdert når saken legges fram til andregangsbehandling i kommunestyret. Melding om vedtatt plan blir annonsert i Østlandets Blad, og høringspartene vil få skriftlig beskjed.

Vedlegg:  
Høringsdokumentene er tilgjeglige via Arealplaner.no