Kino: Haunted Mansion

Søndag 20. august kl.16:00: Skrekk og og gøyal gru for alle 12 og over! Disney sin HAUNTED MANSION er en stjernespekket eventyr for de som våger! Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Rosario Dawson og Danny DeVito er blant de mange stjernene i denne filmen basert på en av de mest populære Disneyland-attraksjonene.

 

Plakatbilde som viser karakterene i filmen.

Kino: Det var jeg!

Fransk krimkomedie onsdag 23. august 19:00! 
Auteren Francois Ozon (8 kvinner, Swimming Pool) er tilbake med DET VAR JEG! , en hysterisk krimkomedie med en feministisk vri på sjangeren.

"Likar du lettbeinte farser med vakre menneske, vakker dekor og ikkje minst Isabelle Huppert? Då kan du knapt få noko betre enn "Det var jeg!" - Dag og Tid
"Det var jeg!» er en frisk fransk farse med feministisk slagkraft og glimt i øyet." - Dagens Næringsliv
"Det var jeg!» anbefales alle med sans for gammeldagse løssluppenheter fremført av et stjernebesatt ensemble som åpenbart koser seg." - Klassekampen

Bilde av noen som står i valglokalet, klar for å avgi sin stemme.

Forhåndsstemming i kinofoajéen

Fra torsdag 10. august til fredag 8. september kan du forhåndsstemme.

I denne perioden kan også du som er bosatt i en annen kommune stemme ved valglokalene i Ås. På valgdagene 10. og 11. september er det kun du som er oppført i manntallet i Ås kommune som kan avgi stemme her. Det er hvor du er folkeregistrert per 30. juni 2023 som avgjør hvilken kommune du kan stemme i på valgdagene.

I Ås kommune kan du avgi forhåndsstemme følgende steder:

Ås kulturhus - kinofoajeen
Nordby bibliotek - Alti Vinterbro
NMBU - veterinærbygningen
Utvalgte helseinstitusjoner

Informasjon om valget i Ås finner du på www.as.kommune.no/valg