Bilder av mennesker som er på vei et sted

Teater: Kunsten å være lykkelig

TORSDAG DEN 25. APRIL KL. 19.00 i Ås kinoteater

Brageteatret leverer skikkelig bra teater! Denne gangen kan dere fundere på spørsmålet om det er noen vits i å prøve å bli lykkelig? Kanskje ikke.
I forestillingen møter vi 6 mennesker på jakt etter lykken som gang på gang blir møtt av skuffelse. Frode Gjerløws lekne regi gjør teaterforestillingen til en tragikomisk fest som kan være gjenkjennelig for de fleste.

Velkommen til et humoristisk skråblikk på hverdagslivets små og store utfordringer. Vi tør håpe du forlater salen med mer optimisme, mye å diskutere, og en god dose selvironi.

LES MER

Teater: Balladen om Robin Hood

TIRSDAG DEN 23. APRIL KL. 19.00 i Ås kinoteater

Teaterverkstedet på Ås kulturskole presenterer "Balladen om Robin Hood og Richard Løvehjerte"! Forestillingen tar publikum med på et spennende eventyr i Sherwoodskogen, der de får oppleve Robin Hoods heroiske kamp for rettferdighet og frihet mot den ondskapsfulle prins John og hans håndlanger, sheriffen av Nottingham. Gjennom humor og spenning utforsker forestillingen temaer som håp og solidaritet, og inviterer publikum til å bli med på en magisk reise gjennom en tidløs fortelling om mot og fellesskap. Forestillingen er et samarbeid med Teaterverkstedets barnegruppe og ungdomsgruppe. 

KJØP BILLETT

Bilder av folk som er klar for å fanger spøkelser

Kinoprogrammet

Kinoprogrammet oppdateres fortløpende - sjekk den ut her KINO PROGRAM