– Hva finnes av fritidsaktiviteter i Ås for meg og min familie? 

Det er en jungel av informasjon der ute! Derfor viser vi i kommunen til Foreningsportalen når innbyggere kontakter oss og ber om tips.

Foreningsportalen er et verktøy hvor lag og foreninger i Ås kommune kan nå ut med informasjon om seg og sine aktiviteter:

Foreningsportalen

Slik endrer du informasjonen

Denne uken sender vi ut informasjon på SMS og e-post til deg som er registrert som kontaktperson for et lag, en forening eller organisasjon her i Ås.

I teksten du mottar finner du en lenke. Du logger inn i portalen ved å følge denne. 

I portalen kan du registrere riktig kontaktinformasjon, det geografiske området dere tilhører og de kategoriene som beskriver dere best. Dere kan også legge inn logo og/eller bilde. Du finner også en kode for å kunne logge deg inn og endre når du selv har behov for å oppdatere.

Hvis du ikke lenger er riktig kontaktperson, ber vi deg om å:

1) Videresende til riktig person slik at den kan endre opplysningene 

eventuelt 

2) Sende en e-post til frivillig@as.kommune.no og gjøre oss oppmerksomme på at oppføringen er feil

Gir viktig innsikt

I tillegg til at portalen fungerer som en oversikt for innbyggere som ønsker å engasjere seg eller finne en ny fritidsaktivitet, gir portalen tilgang til nyttig statistikk om kommunens frivillighet.

Portalen viser blant annet hvor mange medlemmer organisasjonen har, og hvilken målgruppe den retter seg mot.

Oppdatert kontaktinformasjon gir også kommunen bedre muligheter til å kontakte lag og foreninger direkte med relevant informasjon.

Vi er ikke i portalen?

Hvis informasjonen i Foreningsportalen ikke er riktig, kan du kontakte Ås frivilligsentral på frivillig@as.kommune.no så hjelper vi deg med å komme inn.

Ved stor pågang kan det ta litt tid før du får svar.