Hva er norsk matkultur og hva betyr den for framtiden?
Sted
Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen, NMBU Elizabeth Stephansens vei 15 1433 ÅsBilletter
Gratis
Beskrivelse
Hva legger vi egentlig i begrepet matkultur, og hvilken rolle spiller den i overgangen til et mer bærekraftig matsystem?
Bærekraftsarenaen for bærekraftige matsystemer på NMBU inviterer til panelsamtale om norsk matkultur.
I denne samtalen vil vi blant annet diskutere balansegangen mellom det tradisjonelle og det nyskapende i norsk mat, og hvordan matkulturen vi vokser opp med påvirker våre holdninger til mat, miljø og bærekraft.
Samtalen ledes av Professor Erling Krogh fra NMBU og i panelet møter vi Virginie Amilien fra SIFO, Stine Alm Hersleth fra Nofima og Bernt Bucher Johannessen fra HANEN.
Vi serverer kaffe/te og snacks.
Arrangementene er gratis og åpne for alle.
Velkommen!
Arrangør
Universitetsbiblioteket, NMBU
Kontakt
Tlf.: 67 23 04 00 Nettside