Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Tilbake til oversikten

Hva er norsk matkultur og hva betyr den for framtiden?

Plakat Hva er norsk matkultur og hva betyr den for framtiden?

Sted

Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen, NMBU Elizabeth Stephansens vei 15 1433 Ås
Vis på kart

Billetter

Gratis

Beskrivelse

Hva legger vi egentlig i begrepet matkultur, og hvilken rolle spiller den i overgangen til et mer bærekraftig matsystem?

Bærekraftsarenaen for bærekraftige matsystemer på NMBU inviterer til panelsamtale om norsk matkultur.

I denne samtalen vil vi blant annet diskutere balansegangen mellom det tradisjonelle og det nyskapende i norsk mat, og hvordan matkulturen vi vokser opp med påvirker våre holdninger til mat, miljø og bærekraft.

Samtalen ledes av Professor Erling Krogh fra NMBU og i panelet møter vi Virginie Amilien fra SIFO, Stine Alm Hersleth fra Nofima og Bernt Bucher Johannessen fra HANEN.

Vi serverer kaffe/te og snacks.

Arrangementene er gratis og åpne for alle.

Velkommen!

Arrangør

Universitetsbiblioteket, NMBU

Kontakt

Tlf.: 67 23 04 00 Nettside