Breivoll er kommunens perle av et friluftsområde med store luftige gressletter, lyse sandstrender, buktende svaberg, stupetårn, gapahuker, viktig naturmangfold, kiosker, badeplasser, kaianlegg for kajakker, offentlige toaletter….og avfallsbeholdere.

Breivoll er hele kommunens storstue som sommeren, og befolkningen bruker hele området og alle fasilitetene – ja, bortsett fra det med avfallsbeholderne. Det er masse av dem over hele området og vi har egne beholdere for brukte engangsgriller.  Men her er det dessverre mange som ikke tar ansvar. Gjennom hele sesongen – og særlig etter finværsdager – bruker kommunens ansatte flerfoldige timer hver eneste dag på å rydde opp i det utroligste: matrester, engangsgriller, leker, bleier, og en og annen dildo (!). Ting som folk helst bør ta med hjem eller kaste i noen av de mange oppsamlerne som står plassert utover hele området.

Nå vil vi gjøre stas på dere som tar ansvar og rydder opp etter dere selv eller andre. Vi ønsker oss et rent, pent og trygt Breivoll for alle – og oppfordrer deg til å bli med på dugnaden.

Vi vil gjerne være med å premiere innsatsen, så hvis du legger ut et bilde på Instragram av at du rydder på Breivoll – ditt eget eller andres avfall – og tagger det med #rentbreivoll, så trekker vi et gavekort på 1.000 kroner på Ås kulturhus annenhver uke i juli og august.

Gavekortet kan brukes på kino, forestillinger eller i kiosken på kulturhuset.