Talmo-Rønn er i dag ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Kreftregisteret. Der har hun blant annet hatt ansvar for kommunikasjon rundt det nye, nasjonale Tarmscreeningprogrammet.

– Jeg er opptatt av å gjøre informasjon klar og forståelig for alle, og gleder meg til å ta med meg engasjementet for dette videre inn i jobben for Ås kommune.

Therese er oppvokst i Trøndelag. Etter en periode med studier og arbeid i Oslo flyttet hun med familien til Solberg i Ås kommune i 2012.

– Vi trives kjempegodt, og er veldig glade for at det ble Ås da vi tok steget og valgte å flytte ut av Oslo.

Hun beskriver seg selv som en aktiv innbygger, som kjenner kommunen godt blant annet gjennom sitt engasjement i Nordby Drill.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med kommunen på nytt fra «innsida». Det blir spennende å se hvordan jeg kan bidra til å videreutvikle kommunens kommunikasjonsarbeid, sier Talmo-Rønn.

Kommunedirektør Tom-Arne Tørfoss er glad for at ny kommunikasjonssjef er på plass.

– Vi ser fram til at Therese blir en del av vårt kommunikasjonsteam. Mye viktig og spennende kommunikasjonsarbeid venter henne, både knyttet til å styrke kommunens omdømme og identitet, holde innbyggere orientert og kommunikasjon internt i kommunen.