Meld deg på etablererkurs

Ås samarbeider med de andre kommunene i Follo om å gi et godt veiledningstilbud til deg som vil starte for deg selv gjennom Etablerertjenesten i Akershus. Etablerertjenesten tilbyr gratis en-til-en veiledning og arrangerer både generelle etablererkurs og temakurs for deg som ønsker å starte for deg selv i Follo. Du kan også bruke etablerertjenesten om du allerede har startet opp og trenger faglig påfyll og nettverk.
 
Meld din interesse på nettsiden startupviken.no eller på epost etablerer@folloradet.no.
 
Innovasjon Norges rådgivere gir veiledning til videre utvikling av forretningside og hjelp til å løse praktiske spørsmål. 

Les deg opp

Altinn gir deg svar på de vanligste spørsmålene om regler, støtteordninger, tillatelser til å drive innen visse bransjer og hjelpemuligheter for å starte og drive egen bedrift. Her finner du også skjemaer og kan benytte Altinns nettchat-tjeneste.
 
Skatteetaten gir informasjon og holder kurs for nye næringsdrivende, der regnskap, skatt og andre temaer knyttet til økonomi tas opp. Se Skatteetatens kurskalender.
 
Innovasjon Norges gründersider gir oversikt over hva du må huske på i prosessen - fra ideutvikling og utarbeiding av forretningsplan til finansiering og patentering.
 
Ditt Europa, din virksomhet er en nettressurs for deg som vil starte bedrift i en europeisk kontekst