E-sport er sosialt og inkluderende, vi spiller på lag og jobber målrettet sammen. 
Når og hvor: Tirsdager kl. 18.00-20.00 på Gamle Åsgård i Bankveien 3. ​Første samling blir 24. januar 2023, og det blir 10 samlinger totalt.
Alder: 12(eller 12 år i løpet av 2023)-18 år. 

Pris: 1400 kr.
Instruktør: Torgrim Ruud, som tidligere har jobbet som kommentator i e-sport for Altiboxligaen.
Påmelding: Søk om plass på E-sport her.


Spillet vi spiller heter "League of Legends". Dette er et lagspill hvor man spiller 5 mot 5. Vi anbefaler at man setter seg litt inn i hva dette er, siden spill er så mangt. Her kan du se en god engelsk intro-video.

Hva må du forberede i forkant?​
- Alle elever må ha en konto hos firmaet Riot. Her er det ekstremt viktig at det lages en konto på regionen "EU West" ellers kan ikke eleven spille med de andre. Dette gjøres ved å lage en bruker her. 
- Alle elever må lage en bruker på Steam og på Epic. Vi tar litt pauser fra "League of Legends" fra tid til annen og da bruker vi ofte plattformene Steam og Epic med andre spill. Vi anbefaler at dere lager konto med epost og passord fremfor å bruke google/facebook/etc.
Epic Games registering her.
Steam registrering her.

- Alle elever må ha tilgang til sin egen epost og passord. Ofte får man engangskoder på epost når man skal logge inn og da må deltaker kunne få tak i dette. Pass også på at foreldrekontroll ikke gjør det vanskelig for eleven å komme inn.

Her kan du lese mer om tilbudet i E-sport.

Lurer du på noe mer? Ta kontakt med administrasjonen på Kulturskolen på kulturskolen@as.kommune.no hvis du lurer på noe.