– Vi er fornøyd og imponert over at prosjektet og Betonmast holder framdriften til tross for utfordringer knyttet til både korona og krig i Europa med leveringsutfordringer på byggevarer. Om 7 måneder flytter elever, lærere og øvrige skoleansatte inn i ny fin skole, åpnet ordfører i Ås kommune Ola Nordal.

Tradisjon tro var det godt med mat til arbeidsgjengen med varmende lapskaus og flott marsipankake. Med opptil 120 arbeidere i sving samtidig er nye Åsgård skole en stor arbeidsplass, og alle langbordene i det som skal bli skolens flerbrukshall ble raskt fylt opp med gulkledde håndverkere.

– I dag skal vi senke skuldrene litt, ta en liten pust i bakken og være litt stolt over hva vi har fått til så langt og kose oss med god mat og drikke, slo prosjektleder ved Betonmast Lasse Kristiansen fast i sin tale.

– Om bare noen uker skal vi ta en velfortjent juleferie, hvor vi kommer tilbake på nyåret og går inn i siste fase og sørger for at Ås kommune kan overta en flott ny skole til neste sommer. På vegne av Betonmast og alle våre samarbeidspartnere, en stor takk til Ås kommune for at dere har arrangert et hyggelig kranselag som jeg vet alle setter veldig pris på.