Om reguleringsendringen

Endringen gjelder et mindre areal på gnr/bnr 42/65. Endringen berører også gnr/bnr 42/1. I reguleringsplanen er det regulert inn en gang- og sykkelvei for å forbinde Kajaveien med ny gang- og sykkelvei langs jernbanen (i bakkant av Esso-stasjonen). Foreslått endring innebærer å forskyve deler av gang- og sykkelveien noe mot nord slik at den ikke deler arealet avsatt til næring, men i stedet blir liggende i kanten av næringsarealet mot skogen. Utvidelsen av planområdet ligger innenfor det arealet som er avsatt til næringsareal i gjeldende kommuneplan. Gang- og sykkelveien vil fortsatt møte Kajaveien i samme

trasé som i gjeldende plan.

Endringen er innenfor hovedrammene i planen og berører ikke viktige natur- og friluftsområder. Forslaget til reguleringsendring er sendt på begrenset høring i samsvar med bestemmelsene i plan- og bygningslovens §12-14 tredje ledd.

En beskrivelse av den foreslåtte endringen, og konsekvenser for natur- og friluftsliv ligger i vedlagte notat.

Merknader

Merknader til forslag til reguleringsendring merkes «planendring G/S Holstad» og sendes innen 07.03.23 til Asplan Viak AS v/Ingeborg Austreng, Moerveien 5, 1430 Ås, eller på e-post til ingeborg.austreng@asplanviak.no.

Plandokumenter

Høringsdokumentene er tilgjengelige via Arealplaner.no