Hvor lenge har du vært aktiv i klubben/foreningen? Og hvilken roller har du i klubben?

Nordby IL siden 2014, og i fotballstyret siden 2015. Primært med dommeransvar, men har også hatt kioskvaktansvar og treningstider gjennom mange år. Generelt poteten på mange ting!

Natteravn har jeg gått av og på siden 2013. Tok over ansvaret for ca. 1 år siden for å starte det opp igjen etter det hadde vært litt i dvale. Nå blir det fast for ungdomsskoleforeldrene å gå på dugnad i tillegg til andre frivillige!

Hvorfor begynte du å engasjere deg?

Jeg syns det er viktig at ALLE, ikke bare foreldre, engasjerer seg i nærmiljøet. Vi er et relativt lite nærsamfunn der mange kjenner hverandre og med engasjement løfter vi hverandre i en travel hverdag!

Hva er det som gjør at du fortsatt engasjerer deg?

Jeg syns det er gøy å møte nye mennesker og kunne bidra på min måte.

Hva mener du er den største gevinsten for deg med å jobbe frivillig?

Det sosiale aspektet i å møte og bli kjent med nye mennesker. Begge «jobbene» innebærer også en hjelp iforhold til barn og unge, slik de kan være aktive og være trygge på at vi er der FOR dem.

Har du en god historie som du kan fortelle fra ditt frivillige engasjement? Hva er f.eks. din beste opplevelse som frivillig?

Tror det har vært å være med til å skaffe finansiering og dekorering til Coop Extrahallen på Nordby sitt fotballanlegg! Det har hjulpet Nordby IL Fotball til å kunne ha innetreninger gjennom hele vinteren for alle våre årskull i barne- og ungdomsfotballen. Et lite monument med veldig kul graffiti, som vi er stolte av!

Det virker som om ditt døgn har flere timer enn andres? Hvordan får du tid til å bidra som frivillig?

Prioriteringer! Vi har alle den lille ekstratiden som skal til for å kunne gjøre det lille ekstra for våre barn og unge. Det er bare et spørsmål om prioriteringer! Noen har 2 timer, og andre har 10 timer å gi i uken. Men alt hjelper for frivillige foreninger, så det er bare om å hoppe ut i det!

Hva er din oppfordring til andre som ønsker å engasjere seg som frivillig?

Her er spørsmålet litt feil, for ALLE kan engasjere seg i større eller mindre grad, som i arbeidslivet. Vi har alle overskuddstimer som vi kan dele ut av, men noen har selvsagt flere enn andre. Så «ønsker» blir litt feil. Jeg vil heller oppfordre til at alle gir litt istedet for noen få gir mye!

Se deg rundt i forhold til hva du kunne tenke deg å bidra med, det er så mange muligheter for å hjelpe litt på så mange forskjellige plan, at det «nesten» ikke finnes unnskyldninger for å ikke gi det lille du har av overskuddstid. Du får det flerfoldige ganger igjen!

Hvor er ditt favorittsted i Ås?

Idrettsanlegget på Nordby IL Fotball.

Nominér din ildsjel!

Vi trenger din hjelp til å nominere den eller de som du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet for sitt frivillige arbeid.

Fyll ut dette skjemaet for å nominere din kandidat