Ås kulturhusCreedence Storynight!

lørdag 16. feb 2019
Creedence


The Creedence Clearwater Revival Exoerience! Finn fram ruteskjorta og gjør dere klare for allsang!

Med låter som «Have You Ever Seen The Rain», «Bad Moon Rising», «Down on The Corner», «Cottonfields», «Proud Mary», «Hey Tonight», «Up Around The Bend», «Lookin’ Out my Back Door», «Born on The Bayou» og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som «verdens største band  med verdens verste platekontrakt» er ukjent for de fleste.

Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med!

Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar i denne forestillingen deg med tilbake til slutten av 60-tallet, og gir deg et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie.

De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

På en Creedence Story Night er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt  fremstår som en gåte.

www.storynight.no

Café Falsen er åpen fra kl. 18.00 (snacks og mineralvann og alkoholservering).

Lørdag 16. februar 2019 kl. 19.00. Ås kinoteater. Pris: kr. 360,- (eks avgift).

(Ledsagere kommer gratis inn (vedtatt av Ås kommune).

 

 


Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS