KinoSeniorkino: «Diego Maradona»

onsdag 21. aug 2019


Denne kritikerroste dokumentaren leverer et forbløffende portrett av en av tidenes største fotballstjerner Diego Maradona: Hans eventyrlige vei mot toppen, og hans grusomme fall. Kl. 14.00

Seniorkino betyr billetter til 90 kr, kaffe og kringle inkludert i billetten, og innledning til filmen ved kinoansvarlig Martin Øsmundset.​

MARADONA_DIGIPOS_1920X1080W NÅ

Onsdag 21. august kl. 14.00

Spansk/Katalansk/Engelsk/Italiensk med norske undertekster

Aldersgrense: 9 år

Unummererte plasser

 

Dette er den avsluttende filmen i trilogien om berømmelse, talent og destruktive krefter fra mesterregissøren Asif Kapadia – mannen bak BAFTA-vinnende SENNA og Oscar®-vinnende AMY. Denne gangen er det en av tidenes største fotballstjerner som portretteres - DIEGO MARADONA. Hans eventyrlige vei mot toppen, og hans grusomme fall.

Maradona kommer til Napoli 5. juli 1984 og setter rekorden for den dyreste overgangen i fotballens historie. Han leder Napoli inn sin første tittel noensinne, og sørger for at laget og byen får et skikkelig løft. Han er Maradona. Han er Gud i djevelens by.

Dette er den ville og uforglemmelige historien om et helt unikt talent – historien om mennesket, rebellen, helten og guden som er Maradona. En historie om ære, fortvilelse og forræderi, om korrupsjon og – til sist – frelse.

 

 

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS