KinoSeniorkino: «Diego Maradona»

onsdag 21. aug 2019


Denne kritikerroste dokumentaren leverer et forbløffende portrett av en av tidenes største fotballstjerner Diego Maradona: Hans eventyrlige vei mot toppen, og hans grusomme fall. Kl. 14.00

Seniorkino betyr billetter til 90 kr, kaffe og kringle inkludert i billetten, og innledning til filmen ved kinoansvarlig Martin Øsmundset.​

MARADONA_DIGIPOS_1920X1080W NÅ

Onsdag 21. august kl. 14.00

Spansk/Katalansk/Engelsk/Italiensk med norske undertekster

Aldersgrense: 9 år

Unummererte plasser

 

Dette er den avsluttende filmen i trilogien om berømmelse, talent og destruktive krefter fra mesterregissøren Asif Kapadia – mannen bak BAFTA-vinnende SENNA og Oscar®-vinnende AMY. Denne gangen er det en av tidenes største fotballstjerner som portretteres - DIEGO MARADONA. Hans eventyrlige vei mot toppen, og hans grusomme fall.

Maradona kommer til Napoli 5. juli 1984 og setter rekorden for den dyreste overgangen i fotballens historie. Han leder Napoli inn sin første tittel noensinne, og sørger for at laget og byen får et skikkelig løft. Han er Maradona. Han er Gud i djevelens by.

Dette er den ville og uforglemmelige historien om et helt unikt talent – historien om mennesket, rebellen, helten og guden som er Maradona. En historie om ære, fortvilelse og forræderi, om korrupsjon og – til sist – frelse.

 

 

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn  Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS