Du er her:   Hjem   ›   Aktuelt   ›   Korona   ›   Aktuelt

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Smittestatus oppdatert 4. mars

04. mars 2021

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.

Illustrasjonsbilde av koronavirus

Påvist koronasmitte ved DinSko på Vinterbrosenteret

04. mars 2021

Har du besøkt DinSko på Vinterbrosenteret mandag 1. mars eller tirsdag 2. mars bes du om å være ekstra oppmerksom på symptomer og ha lav terskel for å teste deg.

Tegning av koronavirus og mennesker inne i hus

Karantene ved Sagalund barnehage

02. mars 2021

På bakgrunn av en positiv koronaprøve, er barn og ansatte ved Sagalund barnehage i karantene.

Økt årvåkenhet er viktig for å unngå smitteutbrudd og nedstenging fremover. Foto: Ås kommune/Hilde Fougner.

Koronatiltak i Ås på samme nivå - men med økt årvåkenhet

01. mars 2021

Ås kommunes kriseledelse har i dag vurdert behovet for forsterkede tiltak i Ås, sett i lys av innstrammingene i Oslo denne helgen.

Foto Markus Winkler, unsplash.com

Kommunen vil kontrollere at covid-19 forskriften overholdes

23. februar 2021

Butikker, kafeer, treningssentre, byggeplasser og andre steder der folk møtes, kan få anmeldte og uanmeldte tilsyn fra kommunen så lenge smittefaren er til stede.