Kino



Ut og stjæle hester

søndag 24. mars 2019


Per Pettersons internasjonale bestselger har endelig blitt film! I rollene er fabelaktige skuespillere som Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann og Pål Sverre Hagen, og i registolen sitter Hans Petter Moland​! Kl. 15.10

«Sanselig, mesterlig og unikt vakker» – Dagsavisen

«Et mesterverk» – Berliner Zeitung​

USH_1920x1080-1

Søndag 24. mars kl. 15.10

Norsk/svensk tale, norske tekster

Aldersgrense: 12 år

Unummererte plasser

 

Per Pettersons internasjonale bestselger har endelig blitt film! I rollene er fabelaktige skuespillere som Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann og Pål Sverre Hagen, og i registolen sitter Hans Petter Moland. 

Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Berlin for kort tid siden, og der ble den belønnet med Sølvbjørn for Beste foto!

«Sanselig, mesterlig og unikt vakker» – Dagsavisen

«Et mesterverk» – Berliner Zeitung

HANDLING
Året er 1999. Trond er 67 år gammel, og har flyttet til en øde plass. Når høsten nærmer seg vinter, gleder han seg til Nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene. Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Det var den sommeren faren forberedte ham på det store sviket, men også den sommeren Trond ble voksen og kjente på lukten av en kvinne han ønsket å være nær; den samme kvinnen faren ønsket å dele livet sitt med.

«Ut og stjæle hester» er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til over 50 språk.

 

 

 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


Barneforestilling

Adresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS