icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
stolpejakt

  

Stolpejakta er i gang!

I år blir det også stolpejakt på sykkel. I tillegg til den ordinære stolpejakta – til fots. Nå kan du trimme og bli kjent i Follo samtidig!

Oppegård kommune står for Stolpejakta - på sykkel, der også Ås har bidratt i planleggingen. Seksti stolper er plassert fra Hauketo i nord til Holstad i sør og fra Bunnefjorden i vest til Sandbakken i øst.

Kolbotn IL står for Stolpejakta – til fots og i Oppegård er det satt ut femti stolper i områdene Kolbotn sentrum, Sofiemyr og Greverud. I Ski, Ås og Nesodden er det også satt ut stolper. Stolpejakta er en morsom måte å bli kjent i lokalmiljøet samtidig som du får trim!

Stolpene
Stolpene er merket med en bokstavkode som du må notere deg for å vise at du har besøkt stolpen. Stolpene vil stå ute hele året, men aksjonen avsluttes 1. november. Stolpejakta - på sykkel har rød topp, Stolpejakta - til fots har grønn topp.

Registrering
Du starter med å registrere deg på nett: www.stolpejakta.no. Har du smarttelefon, kan du bruke den til å lese strekkoden som du finner på stolpen, og da blir den automatisk registrert. Eller du kan notere nummeret på stolpen og legge det inn på nettsiden. Registreringen er åpen fra 1. mai til 1. november.

Kartene
Kartene finner du på www.stolpejakta.no og «Sykling i Follo». Du kan laste ned en App for å finne mer detaljerte kart. Last ned gratis fra Google Play eller App Store.

Det blir lagt ut brosjyre med oversikt over alle stolpene med kart på Ås rådhus og bibliotekene i løpet av kort tid.

Du er med i konkurransen!
Det koster ikke noe å delta. For hver stolpe du har registrert får du et lodd og er med i trekningen av premier når sesongen er over.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her