icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Plan, bygg og eiendom   ›   Vann og avløp   ›   Meld en feil

Meld en feil

Ser du hull i sykkelstien, en mørk gatelykt eller et ødelagt skilt, så send oss en melding her. Vi setter stor pris på din hjelp med å sikre en velfungerende kommune.

Tips en venn Skriv ut

 

Sånn melder du en feil

1. Skriv adressen hvor feilen er i kartets adressefelt ved pilen med tittlen "Hvor". Du kan også klikke i kartet.

2. Velg adresse i listen.

3. Sjekk at feilen er plassert riktig i kartet (vær så nøyaktig du kan, men det er helt OK om det ikke blir helt presist), når det er i orden så trykker du på "Godkjenn plasseringen"-knappen rett under kartet (i noen nettlesere må du scrolle litt ned i kartet på høyre side for å få opp knappen).

4. Velg hva slags feil du vil melde. Først skal du velge 'Kategori', deretter 'Element' og til sist 'Emne'. Her er det viktig at du klikker på det ønskede "Emne" – sånn at det er markert med sort – ellers kommer ikke knappen "Godkjenn valg"  frem nederst i det gråstripete feltet (i noen nettlesere må du scrolle litt ned i kartet på høyre side for å få opp knappen).

Trykk deretter på knappen 'Godkjenn valg' for å komme videre.

5. Husk gjerne å legge ved et eller flere bilder sammen med meldingen din! Da kan vi lettere vurdere hva det dreier seg om, og omfanget av problemet.
Ta gjerne et bilde som viser problemet, men også gjerne et bilde i sammenheng med omgivelserne. 
Dette er en god hjelp når vi skal ut og se på saken.

6. Legg inn kontaktinformasjon - trykk "Godkjenn valget" (i noen nettlesere må du scrolle litt ned i kartet på høyre side for å få opp knappen).

7. Din melding er nå mottatt av kommunen. Ønsker du å følge din melding, kan du få en e-post med en lenke som går til status på din melding. Følg instruksene på skjermen for å motta e-post.

Les mer om vei og veivedlikehold