icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Aktuelt   ›   Matmarkedet

Matmarked: Pop-up SmakÅs

SmakÅs kommer med pop-up matmarked på folkefesten 17. august..pngTeknologi- og matmarkedet SmakÅs har et eget pop-up-marked i anledning sommertoget. Det blir en forsmak på det ordinære SmakÅs som arrangeres lørdag 14. oktober. 

Bla nedover for en oversikt over deltakerne på SmakÅs pop-up marked. I tillegg kommer Bondens marked med sine lokalmatprodusenter.

Publisert: 02. august 2017
bondensmarked

Bondens marked

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra produsenten. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked. Som oftest vil du finne oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker. Bondens marked stiller strenge krav til produsentene. Råvarene skal være lokale og sporbare, foredlingen skal ha et håndverksmessig og småskala preg, og produsenten skal selv stå for salget. Disse kravene stiller vi for at du skal få en unik vare hvor opprinnelse, kvalitet og smak står i sentrum.

www.bondensmarked.no

Publisert: 07. juli 2017
godtoghjemmelaga

Bondens marked: Godt og hjemmelaget lefser

Godt og Hjemmelaget er ett håndverks lefsebakeri i Vestfold som drives av nordlendingene Hallstein og Nina. De håndkjevler alle sine lefser slik lefsebakere har gjort i generasjoner. De baker Tynnlefser fra Nordland som de har med tre forskjellige fyll. Så baker de Krinalefse fra Helgeland, stedet der Hallstein vokste opp. I tillegg har de utviklet to forskjellige potetlefser, Mandelpotetlefse og Troll-lefsa.

www.godtoghjemmelaget.no

 

Publisert: 09. august 2017
bamsrudlåven

Bondens marked: Bamsrudlåven

Vi lager en melkeis basert på ferske lokale råvarer - Melken er fra naboens kuer og eggene er fra gårdens høner. Vi bruker altså ikke fløte, men heller mer egg for å få en fyldig og god smak. Det gjør at isen vår har mindre fett og har en lett og god munnfølelse. Gårdsisen kommer i fire smaker: Vanilje, Krokan, Kaffe & kakao og jorbær.

www.bamsrudlaven.no

Publisert: 09. august 2017
birøkt

Bondens marked: Honning

Tre birøktere byr på  søt sommerhonning som flittige bier har samlet.

Elisabeth Mysen - honning fra Østfold
Marte Marie Brynhildsen - honning fra Eldor i Ås
Kristian Røysland - honning fra Ås

Følg stemningsrapporter fra bigården til Elisabeth Mysen.
www.facebook.com/elisabethmysen/

Publisert: 07. juli 2017
bakkenovre

Bakken Øvre Gårdsmat

Vi er en småskala matprodusent og familiebedrift i Løten hvor tre generasjoner Kildahl er med i driften. Vi legger stor vekt på å produsere kortreist mat, og foredler våre egenproduserte råvarer, det vil si våre egne slakt av storfe og gris, og egg fra egne høner. Til cateringen vår henter vi også inn noen råvarer fra andre småskalaprodusenter i nærområdet.

Den gode smaken av stuttrest mat

www.bakkenovre.no

Publisert: 11. august 2017
potet hjerte

Bondens marked: Lislerud gård

Lislerud  gård i Eidsberg dyrker grønnsaker etter biodynamiske prinsipper.

www.biodynamisk.no/lislerud-gard/

Publisert: 07. juli 2017
dysterjordet

Bondens marked: Dysterjordet andelslandbruk

Dysterjordet andelslandbruk er i vår tredje sesong, med over 200 andelshavere. Som andelshaver bidrar du i grønnsaksdyrkingen på organiserte dugnader eller annen innsats, mens den daglige driften ivaretas av en gartner. Du får rett på en andel av produksjonen og høster dine egne grønnsaker. På SmakÅs pop-up selger vi overskuddsgrønnsaker til beste kvalitet.

http://dysterjordet.no/

Publisert: 07. juli 2017
chili

Bondens marked: Heat of Norway

Heat of Norway - der pepper'n gror.

Vi produserer økologisk chili. Hos oss får du chiliplanter, frø, sauser, marinade og snacks.

www.heatofnorway.com/

Publisert: 07. juli 2017
svaheim

Bondens marked: Svaheim gård

Vi overtok gården i 2011 og flyttet inn med et marsvin, 2 kaniner og en hund. Senere har vi stadig utvidet med nye dyr og nå har vi 20 spælsausøyer som gir grunnlag for kjøtt, skinn og ull.
 
 
Publisert: 07. juli 2017
glennegård

Bondens marked: Glenne gård

Glenne Gård byr på utsøkt, kortreist mat og en helt spesiell atmosfære der den ligger i et vakkert og idyllisk kulturlandskap en kort kjøretur fra Oslo sentrum.

www.glennegaard.no

 

Publisert: 07. juli 2017
Eplemoss

Bondens marked: EpleMoss

EpleMoss er håndplukkede epler fra hager rundt om i Moss. Kortreiste epler presset på det lokale presseriet på Dyre gård.

https://www.facebook.com/pg/eplemoss/about/

Publisert: 07. juli 2017
Den Blinde Ku logo

Den blinde ku

Egenproduserte oster i rikt utvalg.

Blåskimmelosten Ingers Blå, Camembertosten Camenås og en rekke velsmakende goudaer som Jaktost, Nøkkelost og Marrakesh. Vi utvikler stadig nye ostetyper. 

«Den blinde Ku - når opprinnelsen teller»

www.denblindeku.no

Publisert: 06. juli 2017
dyster

Dyster Gård

Dyster gård byr på mørt, smakfullt kvalitetskjøtt produsert på Ås. Smak på vår klassiske Dysterburger

Fra kl. 18 serveres helstekt gris med tilbehør.
 

www.dystergaard.no

 

Publisert: 07. august 2017
logo-tomtermais-90x90

Tomter Mais

Vi leverer ferske mais og grønnsaker som tilbehør til grillmat.

www.tomtermais.no

Publisert: 09. august 2017
ostafrika

Express meals

Opplev mat fra Øst-Afrika. Laget og krydret med inspirasjon fra øyene utenfor Øst-Afrika, tilpasset norsk smak og kultur.

Publisert: 06. juli 2017
finn fisk_300x225

Finnmarksfisk

Finnmarksfisk kommer med sin frysehenger med høykvalitet fisk og sjømat. www.finnmarksfisk.no

Publisert: 02. august 2017
linnestad

Linnestad gård

Linnestad gård byr på ferske grønnsaker rett fra jordet. Grønnsakene er dyrket etter økologiske prinsipper og er innmeldt til DEBIO fra og med 2016. Linnestad har åpen gårdsbutikk hver søndag.

https://www.facebook.com/linnestadgard/

Publisert: 04. august 2017
Opplysningskontoret for brød og korn med Anne på landet gir deg de beste matpakketipsene!

Opplysningskontoret for brød og korn sammen med Anne på Landet

Opplysningkontoret for brød og korn sammen med Anne på landet gir deg de beste matpakketipsene.

Skolen er igang og det gjelder og finne nister som frister. Det er nemlig mye å hente på å stå imot de søteste fristelsene, og velge sunt påfyll. Hjernen påvirkes av blodsukkeret, som igjen påvirkes av maten vi inntar.  Velg næring som gir langsom blodsukkerstigning – og fall. Grove brød- og kornprodukter er gode eksempler på dette. 

www.brodogkorn.no og www.annepålandet.no

Publisert: 06. juli 2017
Vitenparken 3 (1 of 1)

Vitenparken

Vitenparken deltar med en liten pop-up servering - en smakebit fra vårt kjøkken.

Nå utvikler Vitenparken et grønt viten – og opplevelsessenter i hjertet av Campus Ås. Her skal du kunne oppleve fremtidens løsninger gjennom arrangement og utstillinger. Idag er vi møtestedet hvor publikum møter fagmiljøet og et samlingssted for grønn næring og innovasjon. Kom gjerne innom i sommer og opplev utstillingen "Å se inn i det usynlige" som handler om å se verden med forskerens verktøy.

www.vitenparken.no

Publisert: 06. juli 2017