icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Nordby skole   ›   Aktuelt
Skjermbilde 2019-02-22 kl

Læringsbrett på Nordby skole

Tips en venn Skriv ut

Nordby skole er en digital skole. Det er vi glade for, og stolte av.  Alle elever ved alle trinn har tilgang til eget læringsbrett (Ipad). Innføringen er et ledd i Ås kommunes digitale satsning. Ved å trekke digitale verktøy  inn i undervisningen legger vi til rette for bedre læring og kompetanse. Hensikten med læringsbrett er at det skal brukes for å fremme læring.

Internasjonal forskning og erfaring  viser overveiende positive resultater ved bruk av læringsbrett i skolen, men det krever forståelse om hvordan redskapet skal brukes. Utstyr, infrastruktur, organisering og kompetanseheving hos lærere er elementer som er viktig for å lykkes. Satsningen er derfor gjort i tett samarbeid med kommunens IKTavdeling og IKTrådgivere. Under fanen læringsbrett finner du ytterligere informasjon. Foreldreveiledning og ofte stilte spørsmål om læringsbrett er artikler på denne siden.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe rundt læringsbrett på Nordby skole: nordby.skole@as.kommune.no