icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Barn, unge og familie   ›   Helsestasjon ungdom og studenter   ›   Kurstilbud

Kurs for å få bedre søvn og søvnvaner

Strever du med å få nok- eller god nok søvn? Det kan være ulike årsaker til det.  For lite eller dårlig søvn kan gå ut over mye i hverdagen. Du kan få orden på søvnproblemene.  Bli med på kurs!

Publisert: 27. august 2018

Stressmestringskurs

Syns du studentlivet er stressende? Har du tenkt over hva som skaper stress i ditt liv, og hvordan du reagerer på det? Ønsker du å lære metoder for å finne ro og fokus i hverdagen? Bli med på stressmestringskurs!

Publisert: 27. august 2018

Livsmestringskurs

Livet skal leves, ikke løses. Men hverdagen kan føles travel, slitsom og uoverkommelig til tider.  En liten pause med påfyll av nyttig kunnskap, refleksjon, avspenning og meditasjon kan hjelpe deg.  Bli med på livsmestringgruppe med studentpresten og ansatte fra Helsestasjon for ungdom og studenter.  Gruppen er trosuavhengig. 

Publisert: 27. august 2018

Sorgkurs

For deg som har mistet en som sto deg nær

Studentpresten på NMBU og helsesøster på Helsestasjon for ungdom og studenter vil lede sorgkurs/sorggruppe for studenter med oppstart 26/9-18

Publisert: 27. august 2018

Høstens kurs og gruppetilbud på helsestasjon for ungdom og studenter

Kurs og gruppetilbud kan være et godt tilbud å benytte.  Har du opplevd sorg, strever med tunge tanker, føler deg ensom eller stresset, finnes det tilbud for deg.  Se samlet oversikt over ulike kurs og grupper for høsten 2018 her.  Informasjon om hvert enkelt kurs med tid, sted og påmeldingsfrist vil komme etterhvert og vil også legges ut på facebook.

 

Publisert: 22. august 2018

Nyttige kurs og temamøter på Frisklivssentralen

Frisklivssentralen i Ås gir tilbud til befolkningen over 18 år.  Kurs og arrangementer hos dem kan også anbefales for ungdom og studenter.  Følg med på informasjon om kurs og aktiviteter på Frisklivssentralens sider. Nye kurs for høsten kommer snart.

Publisert: 08. november 2016