icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
25. august - 09:52
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Foto av en jente som blåser en stor såpeboble
  

Korona - Mer informasjon til foreldre og foresatte i de kommunale barnehagene i Ås

Oppdatert med ny informasjon

Alle foreldre og foresatte til barn i de kommunale barnehagene i Ås får også informasjonen direkte fra sin barnehage.

Informasjon til foreldre og foresatte i de kommunale barnehagene i Ås kommune

Fredag 8 mai kom regjeringen med en oppdatering av smittevernveilederen for barnehager. Med utgangspunkt i nye anbefalinger fra smittevernveilederen opprettholder de kommunale barnehagene en behovsprøvd  åpnings- og oppholdstid. Det innebærer at barnehagene fremdeles oppfordrer til redusert oppholdstid.

For å kunne ivareta smittevernfaglige barnehager og samtidig gi et ordinært barnehagetilbud fordrer dette fremdeles et godt samarbeid med foreldre og foresatte. Barnehagene er helt avhengig av at de foreldrene som har mulighet til redusert oppholdstid følger oppfordringen så langt det lar seg gjøre ut ifra behovene til barn og foreldre. Årsaken til oppfordringen handler  fremdeles om at personalet trenger tid til å innfri alle smittevernkravene i smittevernveilederen samtidig som det skal opprettholdes forsvarlig drift for både barn og ansatte i barnehagene.

Alle foreldre må gi barnehagene tilbakemelding på omfanget av behovet for barnehageplass hver uke inntil vi får andre føringer fra regjeringen.

Sammen bidrar vi til at

 «ALT BLIR BRA» igjen.

Smitteveileder for barnehager: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/barnehage/

Se all informasjon fra kommunen om koronavirus på vår temaside

Plakat UDIR trygge barnehager.png

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her