MusikkKonsert: Images At Twilight, Gromth (nå med special guest Emil Solli-Tangen), Dystopia Nå!

onsdag 30. april 2014
images 3


Natt til 1. mai arrangere vi en MEGA konsert med Images at Twilight og Gromth og oppvarmingsband Dystopia Nå!

Obs. 18 års grense.
 
Dørene åpner kl. 20.00
Dystopia Nå! spiller klokken 21.00
Gromth spiller kl. 21.45
Images of Twilight spiller 22:30

PS! Emil Solli-Tangen er en travel ung sopran, men vi har gleden av å meddele at han nå har ryddet plass i kalenderen til en gjesteopptreden med Gromth. Grand Prix-låta "Alone" blir da følgelig presentert, i tillegg vil han gjeste på en annen av bandets mest populære låter, "Death Eternal" (Gromth – Death Eternal)

Images At Twilight er et band som ble startet av Ås-mannen André Aaslie rundt samme tid som hans første band Gromth slapp sitt debutalbum høsten 2011. I tillegg til Ås-mannen Martin Blystad, fikk han ganske raskt med seg et knippe velskolerte musikere med lang fartstid i norsk metals eliteserie. Bandet teller nå medlemer kjent fra store internasjonale kjente aktører som Mayhem, Ragnarok, Blood Red Throne, Illnath, Åsmegin m.fl. Bandet er aktuelle med sitt debutalbum vinteren 2014, og ønsker å markere dette med en storslått konsert i Ås Kinoteater (kinosalen) natt til 1 mai. Forvent storslått orkestrert metal med cinematisk backdropvideo og et forrykende sceneshow!

Som "special guest" har Aaslie invitert med seg Gromth, der Ås-mannen Ole Johnny Karlsen gjør sin "ordentlige" full-konsertdebut. Tidligere har han "bare" stått på scenen i 9 minutter for til sammen 15000 tilskuere og en drøy million tv-seere...

Nå med oppvarmingsband Dystopia Nå! 

Kvartetten Dystopia Nå! fra Follo/Oslo spiller drømmende doom inspirert av byscener og industrilandskap. Kontrastene mellom lange euforiske melodier og seig, knusende doom står sentralt i uttrykket bandet leverer. I 2011 kom debuten "Syklus" ut på italienske kult-label Avantgarde Music, og høstet lovord i undergrunnsmagasiner verden over. Nå står de sceneklare for å realisere visjonen live, og med album nummer to rett rundt hjørnet, er det spennende tider for Dystopia Nå!
 
Når: onsdag 30. april kl. 21 (2014)
Hvor: kinoteater, Ås kulturhus
Billetter: 100,- /80,- Kjøpes ved å klikke her 
Eller i kinovestibylen mandag - fredag 11 - 12 og 30 minutter før arrangementetsstart.
 
 
       

Tips en venn  Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS