icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Pollevannet en kald desember kveld.
  

Hard kamp om førsteplassen

Det var veldig jevnt mellom de to beste bildene i novemberrunden av vår fotokonkurranse.
Juryen er fortsatt imponert over nivået til mange av bildene som blir sendt inn. Denne gangen var det ikke lett å kåre en vinner, det var særlig to bilder som skilte seg ut denne gangen. Konkurransen fortsetter fram til 9. januar. Det er siste frist for å sende inn vinterbilder. Da kårer juryen en vinner for desember, og en vinterbildevinner. Sistnevnte går sammmen med høst-, sommer- og vårvinnerne til finalen. Der er det leserne som avgjør hvem som vinner hovedpremien, et Pentax K-r speilreflekskamera.
Pollevannet en kald desember kveld.
Fotograf: Reidar Gran

Pollevannet en kald desember kveld.

Et flott bilde med god eksponering og dybde. Komposisjonen og stemningen er også veldig bra synes juryen. Ble kåret til beste bilde i denne runden.
Blå Sølv natt i Ås.
Fotograf: Trond Larsen

Blå Sølv natt i Ås.

Knivet om førsteplassen, men endte med hederlig omtale. Et kjent motiv, men lyset og eksponeringen er likevel uvanlig og spennende. God komposisjon og linjeføring.
Nå er høsten her.
Fotograf: Reidar Gran

Nå er høsten her.

Fin illustrasjon på overgangen fra sen høst til tidlig på vinteren. God komposisjon og linjeføring. Fargene står godt til hverandre.
Nordby kirke
Fotograf: Geir K. Johansen

Nordby kirke

Farger i mørket, snart er det jul har fotografen selv beskrevet bildet da han sendte det inn. Juryen mener det gir en vinterstemning med det spesielle lyset som skinner gjennom vinduet. Flott med fargene fra glassmaleriet som speiler seg i lysekronen.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her