icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
25. august - 09:52
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Natteravn

  

Frivilligsentralen i Ås søker flere Natteravner

Natteravnenes rolle er å være trygge og edru voksne i lokalsamfunnet på kveldstid i helgene. Bli med og gjør en forskjell for de unge i nærmiljøet!

Natteravnene® arbeider for tryggere lokalsamfunn for alle. Natteravnenes visjon er at voksnes synlige tilstedeværelse virker dempende på rus-, vold- og skadeverksproblematikk blant unge.

Natteravnene er helt vanlige folk som har lyst til å bidra aktivt i sitt lokalmiljø. Oppgaven er enkel, meningsfull og hyggelig. Organisasjonen er landsomfattende og er både politisk og religiøs nøytral.

Trenger flere både i Ås sentrum og i Nordby

Vi trenger nå lokale Natteravner i Ås og Nordby hver fredag og lørdag kveld. Det haster med å få på plass dette da vi vet at mange nå ønsker å treffes igjen i sosiale settinger etter mye innesitting og sosiale begrensinger i forbindelse med koronaepidemien. Det er viktig både for å ivareta tryggheten i lokalsamfunnet, men også ihht. dagens pandemisituasjon ved å følge opp myndighetenes helseråd.

Hva gjør en Natteravn?

Folk som blir Natteravner, angrer ikke. Det er en fin måte for foreldre og andre voksne å bli bedre kjent i nærmiljøet.

Det er sosialt og trivelig å være ute sammen med andre Natteravner, og man treffer mange hyggelige og positive barn og unge, får mosjon og ikke mist en god følelse av å bidra positivt for et godt og trygt lokalsamfunn.

Hvor ofte må jeg gå Natteravn?

Vi håper å få med mange frivillige slik at det kun blir en kveld i året pr. person. 

Får jeg opplæring?

Som lokal Natteravn vander du rundt i Ås eller Nordby/Vinterbro. Du har på deg organisasjonens vest og går alltid sammen med andre Natteravner. Vi har laget en enkel instruks hvor rutiner og oppgaver beskrives sammen med et kart over forslag til rute, se vedlegg.

Dette er en omsorgsoppgave, der rollen er å være trygge og edru voksne i lokalsamfunnet på kveldstid i helgene.

Meld deg på allerede i dag!

Vi håper du kan stille opp denne våren! Ønsket er å starte allerede natt til 1. mai. Kontakt derfor oss så raskt som mulig. Det er dessverre ikke mulig å arrangere et felles oppstartmøte nå, men vi lover et Natteravntreff når tiden er moden for slikt igjen. Alle skal få god informasjon før de skal ut på oppdrag.

Hører fra dere så raskt som mulig på:

Hilsen Ås frivilligsentral

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her