icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Frivilligprisen i Ås 2010 bilde

Frivilligprisen i Ås 2010 bilde

  

Frivilligprisen i Ås 2010

Styret i Ås Frivilligsentral har i år bestemt at Frivilligprisen i Ås skal gå til Lilly Selberg og Ås Rotary Klubb.
Ulla Ystehede – har laget diplomet.
Først vil vi hedre Ulla Ystehede som har laget det flott diplomet. En stor takk til Ulla for hennes fine bidrag.
 
Lilly Selberg.
Lilly Selberg får prisen for sin innsats for hørselshemmede gjennom 25 år. HLF Ytre Follo feiret i år 25 års jubileet. Laget har som formål å bedre livssituasjonen for alle hørselshemmede, ca 15% av befolkningen. I foreningen er det mange som gjør en innsats. Lilly Selberg har stått på hele tiden i alle disse årene.
 
Hun har vært med i styret i 20 år, av disse 11 år som kasserer. I alle disse årene har hun vært ”kjøkkensjef”, stått for innkjøp av mat og gevinster, skaffet møtelokaler, pyntet, servert og ryddet opp etterpå og skal en hyggelig ramme for møtene. Lilly er i tillegg likemann (hørselshjelper) og er å treffe på eldresentrene i Nordby og Ås og på Moer sykehjem. I tillegg kommer hun på hjemmebesøk, og medarbeider i andre lag. Lilly er en inspirasjon for mange.
 
Ås Rotary Klubb v/president Jan Erik Olsen.
Ås Rotary Klubb får prisen for sitt initiativ til å anlegge sansehagen ved Moertunet. Klubben har nedlagt over 2500 dugnadstimer i hagen gjennom årene. I tillegg har de skutt inn betydelige summer til utarbeidelse og beplantning. De har plantet mer enn 80 forskjellige plantearter og påtatt seg fortløpende vedlikehold av hagen. Nå i høst er det plantet 1000 vis med krokusløker.
 
Ås Rotary Klubb har med sine ideer og sitt engasjement bidratt til bedret livskvalitet og trivsel for beboere og ansatte. Beboerne kan gå i sansehagen på egen hånd og det gir dem en frihetsfølelse i en ellers tøff hverdag.
 
Daglig leder Torill Saltermark Rieger og styreleder Egil Ørbeck har gleden av å overrekke diplomene og sjekkene hver pålydene kr. 2.500,-, og gratulerer vinnerne med prisene. Foto: Lene Thomas.
 
 
Ås, 21. desember 2010. Torill Saltermark Rieger.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her