icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
30. juni - 14:16
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Marthe Irjall spiller fiolin

Marthe Irjall spiller fiolin Sverre Chr. Jarild

  

Follo ungdomsorkester med vellykket konsert

Elever fra kulturskolen i Ås deltok. Atle Sponberg, konsertmester i Kringkastingsorkesteret, inspirerte musikerne.

Follo Ungdomsorkester hadde med seg Atle Sponberg, en av landets fremste fiolinister, som inspirator og musiker gjennom helgens øvelser og konsert på søndag.

De 51 musikerne i Follo Ungdomsorkester har jobbet intensivt med øving lørdag og søndag før det hele endte opp i en storslagen konsert søndag ettermiddag. Follo Ungdomsorkester består av barn og unge, fra 12 til 20 år, fra kulturskolene i Follo, og lærere fra kulturskolene.

- Det er utrolig morsomt å jobbe med musikkskoleelevene. Jeg var sammen med disse ungdommene i mai også, og jeg ser god progresjon, sier Sponberg. Han er til vanlig konsertmester i KORK (Kringkastingsorkesteret).

- Jeg synes det er veldig kult å være med på dette. Jeg blir inspirert av å spille sammen med Atle Sponberg og andre veldig flinke musikere. De instruerer oss på en helt annen måte – det er gøy, sier Iver Schjøtt Bunkholdt, 13 år, fra Ås kulturskole, som spiller cello.

- Jeg liker mestringsfølelsen. Når man begynner å øve lurer man på om man får det til i det hele tatt, så når man kommer til konserten blir det utrolig bra, sier Hilde Vagstad Eldring, 15 år, som går på Ås kulturskole og spiller fiolin.

Teksten her er hentet fra Sparebankstiftelsen DNB NOR sin omtale av konserten. De er sponsor for prosjektet. 

 På bildet ser vi Marthe Irjall, 16 år, fra Ås kulturskole, som spiller fiolin.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her