icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Gata mi

Fartsdumper i Falkeveien

Vei
2017-04-11 18:23 (#39208)
Ferdigbehandlet Ferdigbehandlet

Adresse: Falkeveien 1
Kart (59.736071, 10.757807100000036)


Hei.

I fjor meldte jeg inn ønske om å få på plass fartsdumper i Falkeveien, jfr sak 32607. Det er mange barn som leker i området, og enkelte bilister som holder uforsvarlig høy fart i forhold til at det er enkelte steder er svært uoversiktlig.

Hadde det gått an å fått til om ikke annet en midlertidig løsning nå på sommerhalvåret? Jeg ser for meg at man kunne montert en fartsdump ganske nøyaktig på http://bit.ly/2oUYYdp (i alle fall i kjørebanen i retning Toveien), slik at vi fikk redusert farten på den mest risikoutsatte strekningen? Dersom det byr på problemer med måking kunne man fjernet fartsdumpen når vinteren kommer. En fartdump også på http://bit.ly/2ooymAk (i retning Falkeveien 5) hadde vært veldig bra, og vi hadde da fått dekket de to mest utsatte områdene.
Kommentar fra kommunen:

Takk for din henvendelse. Farten i denne veien må måles først med vår radar og ut i fra resultatene denne gir vil vi vurdere behovet for tiltak. Falkveien står allerede på lista over veier som skal måles men lista er lang så det er vanskelig å si eksakt når dette blir.