icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
30. juni - 14:16
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Logo Ås kommune

Logo Ås kommune

  

Daglig leder lokalmedisinsk senter

Kommunene Enebakk, Frogn, Nesodden, Oppegård, Ski og Ås søker nå daglig leder for lokalmedisinsk senter.

Kommunene i Follo skal etablere et nytt lokalmedisinsk senter fra 2016. Det lokalmedisinske senteret skal bestå av legevakt og Øyeblikkelig hjelp-døgnavdeling (LMS) i tråd med føringene i Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester.

Follo lokalmedisinske senter skal bestå av 14 sengeplasser øremerket øyeblikkelig hjelp døgn, Follo legevakt, og på sikt 10 sengeplasser til mottaksplasser.

Lokalene vil ligge i tilknytning Ski sykehus på Ski. Dette gir tilgang på utstyr og kompetanse som laboratorieprøver og røntgenundersøkelser. LMS vil være organisert som et Interkommunalt samarbeid (IKS) og ledes av et eget styre.  

Til en spennende lederstilling med store utviklingsoppgaver søker vi en engasjert og erfaren daglig leder til etablering og drift av dette nye tilbudet.

Arbeidsoppgaver:
Daglig leder vil ha en nøkkelrolle i etablering av øyeblikkelig hjelp-tilbudet i Follo, og skal være prosjektleder i etableringsfasen.

Til stillingen ligger ansvaret for planlegging og gjennomføring av virksomhetsoverdragelse av Follo legevakt som i dag driftes av Ahus på vegne av kommunene.  

Daglig leder får resultatansvar for de to virksomhetene. I dette ligger ansvar for et tilbud med høy faglig kvalitet, i samarbeid med øvrige kommunale helse- og omsorgstjenester i Follokommunene. Kontinuerlig utvikling av fagområder og arbeidsprosesser er en del av stillingen.

Kompetansekrav:

  • Relevant høyere utdanning
  • Lederkompetanse
  • Relevant erfaring kan erstatte formell utdanning
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Forståelse for interkommunalt samarbeid

Vi ønsker oss en leder som har erfaring fra utviklingsarbeid og som er opptatt av å finne løsninger. Vi legger vekt på holdninger og etikk i arbeidet med brukere og medarbeidere. Vår daglige leder må ha evne til tverrfaglig samarbeid og fleksibilitet. Har du i tillegg gode samarbeidsevner, stå på-vilje og godt humør, er du lederen vi søker.

Mer informasjon
Hvis du vil vite mer om stillingen, ta kontakt med helse- og sosialsjef i Ås, Marit Leinhardt, tlf. 64 96 22 01/959 39 618 eller kommunalsjef i Oppegård, Else Karin Myhrene, tlf. 66 81 90 22/916 74 085.

Søknad
Søknad sendes via vår søkeportal. Saksnummer: 15/3349. Har du spørsmål om søkeportalen, ta kontakt på telefon 66 81 90 90.

Follokommunene er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonshemming eller kulturell bakgrunn.

Follokommunene praktiserer meroffentlighet for offentlig søkerliste. Opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker ber seg unntatt fra søkerliste.

Lønn etter avtale. For øvrig skjer ansettelsen på vanlige kommunale vilkår.

Søknadsfrist: 8. juni 2015 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her