icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Folkeløpet - trimløp for folkehelsen - ÅS 22 august-2

Bli med på Folkeløpet i Ås du også!

Mangler du motivasjon til å trene litt i sommer? 22. august kommer Folkeløpet til Ås, et lavterskel tilbud hvor lengste distanse er fem kilometer. Premier til alle! Meld deg på her.

Tips en venn Skriv ut

– Folkeløpet er et lavterskeltilbud der alle skal kunne delta, forteller Øyvind Kvernen fra Drøbak, som under navnet Hverdagstreneren er mannen bak tiltaket, og arrangerer Folkeløp flere steder rundt i Norge, blant annet Vestby og Nesodden.

Tanken er å få alle til å trene mer, blant annet for å få ned sykefraværet i bedrifter. Derfor er også Ås kommune medarrangør av løpet.

Øyvind Kvernen

Øyvind viser fram premiene som alle deltagre får.

Helsedirektoratet har en statistikk som viser at 75 prosent ikke driver noen form for trening, og de oppfordrer til 30 minutter aktivitet daglig.

- Vi vil ha med alle, og det holder å gå. Man trenger ikke å løpe. Uansett form kan alle delta i disse løpene, understreker Øyvind.

Møt opp ved Ås Kulturhus fra klokken 17.00 for å få startnummer og for å bli med på oppvarmingen som starter 17.45. (Du kan også forhåndsregistrere deg, se link over.)

Barneløpet er 1 km og går  i en runde rundt Åsgård Skole med start klokken 18.00

Folkeløpet 5 km går fra Ås Kulturhus ut Skoleveien og Måltrostveien. Fortsettet Såråsveien , Herumveien og tar gangveien forbi Storebrand Stadion tilbake til Ås Kulturhus. 

Starten går klokken 18.30 for Folkeløpet 5 km. Her kan du laste ned løypekartet (PDF-format).

Her inviterer Folkeløpet til en uforglemmelig trimdag for store og små. Dette er et lavterskel trimløp hvor det viktigste er å delta og gå for folkehelsen. Velkommen til en dag med løpeglede og moro for hele familien! 

Alle som kommer i mål får en deltagermedalje og et gavekort fra Stena Line. Eldste deltager i tidligere Folkeløp, var 95 år og gjennomførte i elektrisk rullestol! (Du kan se video på dagbladet.no, krever muligens abonnement.)

Her er et bilde fra vårens løp på Nesodden.

Folkeløpet Nesodden

Folkeløpet - trimløp for folkehelsen - ÅS 22 august-1

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her