icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
22. april - 14:38
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Follo legevakt, fot Solveig Wessel, Østlandets Blad

Solveig Wessel, Østlandets Blad ©Solveig Wessel, Østlandets Blad

  

Ås får ny daglegevaktordning fra 2. januar 2019

Den nye daglegevakten har sine lokaler ved Ski sykehus, på samme sted som legevakten i Follo (Follo lokalmedisinske senter IKS).

Du som bor i Ås får da akutte legevakttjenester samlet på ett sted, alle dager og alle tider på døgnet. Det er Ås, Enebakk og Frogn som går sammen om den felles interkommunale daglegevaktordningen.

Du tar kontakt på samme måte som før:

Når du ringer legevakten

116 117 er et landsdekkende legevaktsnummer, som alltid vil bringe deg til den nærmeste legevaktsentralen. Det er gratis å ringe dette nummeret.

Samtalen besvares av sykepleier, som vil stille mange spørsmål rundt din helsetilstand og dine personalia. Dette er fordi vi skal kunne formidle rett hjelp til rett tid. Noen ganger får du råd og veiledning av sykepleieren, andre ganger blir du henvist til din fastlege. Du kan også bli bedt om å møte opp på legevakten.

I enkelte tilfeller vil det komme en lege hjem til deg eller din samtale videreformidles til 113. For at du skal få rett type hjelp ønsker vi at du ringer før du kommer til legevakten.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her