plateplakat

plateplakat

  

Plateinnspilling med ungdom fra Ås

Spiller du i band? Skriver du låter? Ungdomshusene spiller inn og gir ut plate med ungdom fra Ås i 2013.

PLATEINNSPILLING MED UNGDOM FRA ÅS – 2013.

• Spiller du i band? • Skriver du låter? • Er du soloartist? • Er du rapper? • Synger du? • Spiller du et instrument, og kan tenke deg å backe en soloartist på plata? • Har du lyst til å hjelpe til, eller lære noe om å spille inn musikk?

Hvis svaret er ja på ett eller flere av spørsmålene, bør du ta kontakt :)

Ungdomshusene skal i samarbeid m flere spille inn og gi ut plate med ungdom fra Ås i 2013. Når albumet er klart for utgivelse, vil det også bli en lanseringskonsert med alle medvirkende for å feire utgivelsen.

Det går an å melde seg på med egne sanger, og det går an å melde seg på med en egen versjon av noen andres sang.

Det går an å melde seg på som band, som soloartist, som musiker / korist e.l for andre, som solist, rapper osv osv. Det må bare handle om musikk :)

Alle deltakere må gå noen runder med plateprodusent før innspilling, for å få gode råd og for å sikre at resultatet blir bra.

Det vil i den grad det er mulig, gitt enkel innføring i bruk av opptaksutstyr ifm innspilling. Deltakerne må også delta i arbeidet med mixing av eget bidrag, og skal etter «mastering» også være med på et minikurs for å få sitt eget bidrag utgitt som digital single.

Alle påmeldte får svar, men alle er ikke garantert plass.

Aldersgrense: 13 – 25 år. Interesserte utenfor aldersgrensen kan vurderes dersom minst halvparten av medlemmene i gruppa er gamle nok. Eldre deltakere vurderes også på forespørsel. Ved svært stor pågang kan deltakere under 20 år bli prioritert.

Hva koster det? Deltakelse i prosjektet er gratis, men deltakerne må betale medlemsskap enten ved Rudolf eller Midtgard (100 kr pr pers for et år). Grupper som deltar må også melde seg inn i Midtgards kulturforum. Kontingent dekkes av prosjektet, og støtte vi får gjennom dette går til å styrke og videreføre prosjektet.

Hva skjer med alle millionene plata spiller inn? Deltakere får ikke betalt, annet enn evt GRAMO / TONO. Et overskudd er svært usannsynlig, men vil i tilfelle gå tilbake i prosjektet.

"Påmeldingsfrist" 29. november 2012. Det går helt fint å melde interesse også etter dette, men det er selvsagt færre plasser igjen når vi har begynt. Påmelding skjer ved å levere skjema på Rudolf eller Midtgard, evt sende det på epost til ungdomshus@as.kommune.no.

Påmeldingsskjema her: (DOC) (PDF).

Event på Facebook: https://www.facebook.com/#!/events/386846291392221/ 

 

Midtgard på Facebook: facebook.com/ungdomshuset.midtgard

Rudolf på Facebook: facebook.com/ungdomshuset.rudolf

Tlf Ungdomshusene i kontortid - 64 96 20 00. Telefon Midtgard i åpningstid 64 96 23 80. Telefon Rudolf i åpningstid 64 96 44 88.