Sykle til jobben Facebook banner_1000x383

  

Bli med på Sykle til jobben-kampanjen 2020!

Det er gratis å delta om du bor, jobber eller studerer i Ås kommune.

Bli med og få inspirasjon til å bli mer aktiv! Kampanjeperioden er 21. april - 18. juni.

Med bakgrunn i tidligere års suksess, betaler også i år Ås kommune deltakelsen til alle som bor, jobber eller studerer i Ås kommune.

Les mer om hvordan du deltar her!

Du får poeng for all fysisk aktivitet og trening. Det trekkes fine premier blant deltakerne hver uke og på slutten av kampanjen. Noter derfor ned all aktivitet i kampanjeperioden og registrer det på nettsiden. Kommunen har også egne premier til deltakere i Ås!

Du får ett poeng for hver av disse aktivitetene:

  • Sykle eller ta el-sykkel til jobben / studier
  • Gå til jobben / studier
  • Løpe til jobben / studier
  • Aktiv reisevei (for eksempel gå til butikken. Strekninger der du kunne tatt bil)

Se mer om hvordan du får poeng

Gratis deltakelse i Ås

Kommunen får dekket halvparten av kostnaden fra Akershus fylkeskommune, slik at deltakelsen for alle som ønsker å være med fra Ås blir dekket. Nedre aldersgrense er 15 år.

For å få gratis deltakelse, bruk Ås-postnummer (1430-1435 Ås / 1407/1429 Vinterbro) når du melder deg på. Dersom du ikke bor i kommunen, men studerer eller jobber her, fyll inn postnummer 1430 når du melder deg på, så får du være med gratis.

Hvordan delta?

Sykle til jobben-kampanjen 2019 varer fra 24. april til 21. juni. Du får tilgang til treningsdagboken fra du melder deg på, men det er kun aktivitet i kampanjeperioden som teller med i konkurransen.