Bli med på Sykle til jobben kampanjen 19. april til 17. juni

Bli med på Sykle til jobben kampanjen 19. april til 17. juni

  

Bli med på Sykle til jobben-kampanjen 2018

Det er gratis å delta om du bor, jobber eller studerer i Ås kommune. Vi har allerede betalt påmeldingsbeløpet! Kampanjeperioden er 19. april - 17. juni. Se oversikt over lokale premier her.


Med bakgrunn i fjorårets suksess , betaler også i år Ås kommune deltakelsen til alle som bor, jobber eller studerer i Ås kommune.

Du får poeng for all fysisk aktivitet og trening. Det trekkes fine premier blant deltakerne hver uke og på slutten av kampanjen. Noter derfor ned all aktivitet i kampanjeperioden og registrer det på nettsiden.

Du får ett poeng for hver av disse aktivitetene:

 • Sykle eller ta el-sykkel til jobben / studier
 • Gå til jobben / studier
 • Løpe til jobben / studier
 • Aktiv reisevei (for eksempel gå til butikken. Strekninger der du kunne tatt bil)

Se mer om hvordan du får poeng

Når du sykler eller går:

 • får du bedre kondis
 • bidrar du til et bedre miljø
 • blir du i bedre humør
 • holder du deg frisk og opplagt
 • sover du bedre
 • lever du lengre
 • kan du suse forbi bilkøen
 • sparer du penger

Gratis deltakelse i Ås

Kommunen har fått til et spleiselag mellom Folkehelse og Plan og utviklingsavdelingen som har fått støtte fra Miljødirektoratet, slik at deltakelsen for alle som ønsker å være med fra Ås blir dekket. Nedre aldersgrense er 15 år.

For å få gratis deltakelse, bruk Ås-postnummer (1430-1435 Ås / 1407/1429 Vinterbro) når du melder deg på. Dersom du ikke bor i kommunen, men studerer eller jobber her, fyll inn postnummer 1430 når du melder deg på, så får du være med gratis.

Hvordan delta?

Sykle til jobben-kampanjen 2018 varer fra 19. april til 17. juni. Du får tilgang til treningsdagboken fra du melder deg på, men det er kun aktivitet fra 19. april til 17. juni som teller med i konkurransen.


1. Meld deg på

2. Dann lag på inntil fem personer. Flere enn fem? Dann flere lag! Du kan også delta alene.

3. Begynn å registrere aktivitet! Hver deltaker får nå en profil på sykletiljobben.no. Følg fremgangen i egen treningsdagbok og på topplistene.

4. Du kan registrere på nettsiden eller du kan koble til Endomondo eller Strava. På Min side kan du enkelt koble deg til appene Endomondo eller Strava, (lastes gratis ned fra Appstore eller Google play).

5. All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

6. I kampanjeperioden trekkes det premier hver uke, så forsikre deg om at du oppdaterer din profil ukentlig.

Premiering

Det trekkes premier ut fra kilometer, aktiv reisevei til/fra jobb og poeng. Både lag og enkeltpersoner kan vinne. Her er det muligheter for alle. Se oversikt over premiene her.

I tillegg til premiene som alle deltakerne konkurrer om på nasjonalt plan, vil det bli trukket premier blant de som har flest poeng på aktiv reisevei i Ås kommune. Disse poengene får man ved å sykle, gå, løpe, ta el-sykkelen til jobb eller studier, eller ved å bruke beina på reiser der du ellers ville tatt bilen. Dette er fordi kommunen ønsker å motivere Ås-innbyggerne til å la bilen stå og heller velge miljø- og helsevennlige alternativ. Mer info om lokale premier finner du her.

Verv og vinn!

I år premierer kommunen også de som har vervet flest NYE Ås-deltakere til Sykle til jobben-kampanjen innen 17. mai. Det trekkes gavekort på sportsbutikk i premie til en verdi av 1000 kr (1. plass) 750 kr (2. plass), og gavekort på 500 kr trekkes blant de som har vervet mer enn tre personer. Ikke glem at de du verver må oppgi ditt navn i vervefeltet når de melder seg på. Det deles også ut nasjonale vervepremier

Sykkeldag i Ås sentrum 19. april kl. 15-17

I år lanserer vi Sykle til jobben- kampanjen med en egen sykkeldag i samarbeid med NMBU i Ås sentrum. Det blir gratis sykkelsjekk, sykkeltilbud og informasjon! Les mer om årets sykkeldag

Les mer om fjorårets suksess her. 

Kontaktinformasjon

Norges Bedriftsidrettsforbund har arrangert Sykle til jobben-kampanjen siden 1973.

Spørsmål? Se support-siden eller kontakt Bedriftsidrettsforbundet

For spørsmål som gjelder spesielt for Ås kommune, kontakt Siri Gilbert, miljørådgiver i Ås kommune: Siri.Gilbert@as.kommune.no

Print ut plakater til din arbeidsplass

Digitalt materiell kan lastes ned fra kampanjesiden. Der finner du blant annet plakater til printing som kan tilpasses din arbeidsplass.

Last ned digitalt materiell

Plakater for Ås
Plakat STJ_A4_Fjelltur_2018.pdf
PlakatSTJ_A4_Fotball_2018.pdf
PlakatSTJ_A4_Løping_2018.pdf
PlakatSTJ_A4_Styrketrening_2018.pdf