Du er her:   Hjem   ›   Aktuelt   ›   Korona   ›   Aktuelt
Illustrasjonsbilde ramadan

Råd om ramadan og helse

13. april 2021

Myndighetenes regler og anbefalinger i forbindelse med koronaviruset må følges, også under ramadan.

I fjor delte mange sin 17. mai med #javielskerås på Instagram og Facebook. Også i år ligger det an til en annerledes feiring. Foto: Ås kommune/Tone Vik

En annerledes 17. mai også i år

12. april 2021

Mens vi venter på regjeringens rammer for årets feiring, forbereder kommunen seg på en alternativ feiring også i år.

Illustrasjon av koronavirus

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Smittestatus oppdatert 13. april

12. april 2021

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.

Hjemmeundervisning_Photo by Sven Brandsma on Unsplash

Fortsatt ulike nivåer for grunnskolene i Ås

12. april 2021

Da smittesituasjonen ved grunnskolene i Ås ikke er lik fra skole til skole, vil det være noe ulikt hvilket nivå den enkelte skole skal være på.

Illustrasjonsbilde av koronavirus

Påvist koronasmitte ved McDonalds i Nygårdskrysset (E18)

11. april 2021

Har du besøkt McDonalds i Nygårdskrysset torsdag 8. april mellom 16:00 og 21:00 bes du om å være ekstra oppmerksom.