Du er her:   Hjem   ›   Næringsliv   ›   Aktuelt om næring
kontraktssignering

Norges Vel skal bistå Follo-gründere

Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründere i vår region. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

Publisert: 15. januar 2018
fyrverkeri

Selge fyrverkeri på nyttårsaften i år?

Da bør du sjekke om du har anledning til det for i år er nyttårsaften på en søndag. Dersom butikken normalt ikke er åpen på en søndag, skal det særlig gode grunner til å holde åpent på nyttårsaften i år.

Publisert: 14. desember 2017
serum

Bli med på en spennende møteplass!

NMBU i samarbeid med mange partnere er ute med ny stor satsing på innovatører. Den 15. november arrangeres SERUM-konferansen, årets happening for næringsliv og gründere, forskere og idèhavere, studenter og investorer. Meld deg på

Publisert: 03. november 2017

Follo-bedrift med internasjonalt potensial

Hvordan lykkes som gründer? Seriegründer Kåre Sekkesæter gir innblikk i det å være grunder på Gründerkafe onsdag 13. september kl. 17 på Ås stasjon.

Publisert: 12. september 2017
adressa

Velkommen til Gründerkafe!

Etablerertjenesten i Follo og Ås kommune inviterer til Gründerkafe på Ås stasjon den 13. september kl. 17-19.

Publisert: 22. august 2017
Etablerertjenesten

Grunnkurs i etablering

Nå kan du melde deg på grunnkurs i bedriftsetablering den 25. april i Ås. Etablerertjenesten i Follo gir gode råd om å etablere egen virksomhet.

Publisert: 03. april 2017
Varer "best før"

Better price reduserer matsvinnet

Det kastes altfor mye mat, men dette vil Better price i i Moerveien. Butikken selger overskuddsmat og varer som nærmer seg "best før" dato.

Publisert: 21. mars 2017
Finnmarksfisk

Torgplass

Ås kommune tilbyr torgplass ved Moerveien

Publisert: 26. januar 2017
høne i vindu illustrasjonsbilde

Fugleinfluensa - portforbud for høns

Registreringsplikt og «portforbud» for hold av fjørfe og tamfugl – Akershus et område med risiko for fugleinfluensa smitte.

Publisert: 01. desember 2016
Studentbedriften Forsmak

Satser på framtidas mat

Insekter er en viktig proteinkilde og et godt alternativ til kjøtt. Studentbedriften Forsmak SB tar sikte på å gjøre insekter til allemannskost. På NMBUs Grunderdag den 24. november forteller de deg hvordan.

Publisert: 17. november 2016
Mat- og teknologifestivalen SmakÅs fordeler seg på fire markedsområder fra Ås sentrum til universitets-området

SmakÅs setter fokuks på bærekraftig matproduksjon

Lørdag 22. oktober kl. 10-16 blir det mat- og teknologifestival med over 60 utstillere. SmakÅs har aktiviteter og matboder hele veien fra Ås sentrum til universitetsområdet.

Publisert: 19. oktober 2016
Mat- og teknologifestivalen SmakÅs lørdag 22. oktober 2016

Mat- og teknologifestivalen SmakÅs

Lørdag 22. oktober 2016 arrangeres SmakÅs for første gang. SmakÅs består av flere markeder med forskjellige temaer innenfor mat og miljøteknologi.

Publisert: 24. august 2016
Illustrasjon av NHOs kommune-NM 2016

Ås kommune på 8. plass i NHOs kommune-NM 2016

Ås kommune er den 8. beste kommunen i Norge i forhold til næringsutvikling og attraktivitet for næringslivet.

Publisert: 02. august 2016
Kommunevåpen Ås

Innspillseminar om Ås kommunes næringsstrategi

Ås kommune inviterer næringsliv, offentlige aktører, forskningsinstitusjoner og andre interesserte til innspillseminar om Næringsstrategi 2016-2028 den 13. juni kl. 10.00-13.00, Ås kulturhus, møterom Store sal.

Publisert: 08. juni 2016
Folloavtale signering

Historisk signering i Vitenparken i dag

En samarbeidsplattform for næringsutvikling ble undertegnet av fylkesordfører i Akershus, ordførerne i Follo, rektor ved NMBU og direktøren ved NIBIO i dag.

Publisert: 15. april 2016
Illustrasjonsbilde NHOs Kommune-NM

Ås på 9. plass i Kommune-NM 2015

Kommunen vår kommer høyt på NHOs årlige rangering, er tredje best i fylket og best i Follo.

Publisert: 07. august 2015
AOrdning logo

A-ordningen for arbeidsgivere - 2015

I januar 2015 skal alle arbeidsgivere levere a-meldingen.

Publisert: 13. mai 2014
Ås rådhus

Mer informasjon om skatt på næringseiendommer

Ås kommune har i brev av  8.01.2014 sendt ut varsel om taksering til alle skattepliktige næringseiendommer.

Publisert: 14. januar 2014
Ås rådhus

Varsel om taksering for eiendomsskatt næring

Kommunestyret i Ås vedtok i møte den 11.12.2013 K-sak 80/13 å innføre eiendomsskatt for næringseiendom på 6 promille fra og med 2014.

Publisert: 09. januar 2014