Du er her:   Hjem   ›   Næringsliv   ›   Aktuelt om næring
GISLINE

Tomteområdet Dyster-Eldor II er nå lagt ut til salgs

Ås kommune selger nå tomteområdet Dyster-Eldor II.

Publisert: 06. juli 2018
Follo Bilskade - miljøfyrtårn 2

Follo Bilskade AS miljøfyrtårn-sertifisert

Den 14. juni overrakte ordfører Ola Nordal den flotte plaketten som viser at Follo Bilskade AS er sertifisert som miljøfyrtårn-bedrift.

Publisert: 15. juni 2018
Eldre spiser mat

Matfagdag til inspirasjon

Den 5. juni er det duket for Matfagdag hos Nofima på Campus Ås. På agendaen står mat og måltider i kommuneinstitusjoner, og hvordan disse kan brukes til å stimulere og forbedre lokal samhandling og næringsutvikling.

Publisert: 09. mai 2018
adressa

Velkommen til Gründerkafe!

Etablerertjenesten i Follo inviterer til Gründerkafe på Børst (Bowlers) i Ski, torsdag 31.mai kl 18.30

Publisert: 22. august 2017
vgs1

Ås-elever ga løsningsforslag på næringsutviklingsoppdrag

Hvordan kan Ås kommune tiltrekke seg bedrifter og eiendomsutviklere som vil investere i næringseiendom? Det har elever ved Ås videregående skole forsøkt å gi svar på. Ås har mange fortrinn, men det krever arbeid å realisere potensialet.

Publisert: 03. april 2018
Marius Sandvik

Fra bedriftsetablering til lønnsom virksomhet

Skal du starte for deg selv kreves det mer enn en god forretningside. Det er kunnskap og hardt arbeid som er nøkkelen til suksess. Etablerertjenesten i Follo forstår dette og kan gi deg noen gode råd med på veien.

Publisert: 20. mars 2018
kontraktssignering

Norges Vel skal bistå Follo-gründere

Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründere i vår region. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

Publisert: 15. januar 2018
fyrverkeri

Selge fyrverkeri på nyttårsaften i år?

Da bør du sjekke om du har anledning til det for i år er nyttårsaften på en søndag. Dersom butikken normalt ikke er åpen på en søndag, skal det særlig gode grunner til å holde åpent på nyttårsaften i år.

Publisert: 14. desember 2017
serum

Bli med på en spennende møteplass!

NMBU i samarbeid med mange partnere er ute med ny stor satsing på innovatører. Den 15. november arrangeres SERUM-konferansen, årets happening for næringsliv og gründere, forskere og idèhavere, studenter og investorer. Meld deg på

Publisert: 03. november 2017

Follo-bedrift med internasjonalt potensial

Hvordan lykkes som gründer? Seriegründer Kåre Sekkesæter gir innblikk i det å være grunder på Gründerkafe onsdag 13. september kl. 17 på Ås stasjon.

Publisert: 12. september 2017
Etablerertjenesten

Grunnkurs i etablering

Nå kan du melde deg på grunnkurs i bedriftsetablering den 25. april i Ås. Etablerertjenesten i Follo gir gode råd om å etablere egen virksomhet.

Publisert: 03. april 2017
Varer "best før"

Better price reduserer matsvinnet

Det kastes altfor mye mat, men dette vil Better price i i Moerveien. Butikken selger overskuddsmat og varer som nærmer seg "best før" dato.

Publisert: 21. mars 2017
Finnmarksfisk

Torgplass

Ås kommune tilbyr torgplass ved Moerveien

Publisert: 26. januar 2017
høne i vindu illustrasjonsbilde

Fugleinfluensa - portforbud for høns

Registreringsplikt og «portforbud» for hold av fjørfe og tamfugl – Akershus et område med risiko for fugleinfluensa smitte.

Publisert: 01. desember 2016
Studentbedriften Forsmak

Satser på framtidas mat

Insekter er en viktig proteinkilde og et godt alternativ til kjøtt. Studentbedriften Forsmak SB tar sikte på å gjøre insekter til allemannskost. På NMBUs Grunderdag den 24. november forteller de deg hvordan.

Publisert: 17. november 2016
Mat- og teknologifestivalen SmakÅs fordeler seg på fire markedsområder fra Ås sentrum til universitets-området

SmakÅs setter fokuks på bærekraftig matproduksjon

Lørdag 22. oktober kl. 10-16 blir det mat- og teknologifestival med over 60 utstillere. SmakÅs har aktiviteter og matboder hele veien fra Ås sentrum til universitetsområdet.

Publisert: 19. oktober 2016
Mat- og teknologifestivalen SmakÅs lørdag 22. oktober 2016

Mat- og teknologifestivalen SmakÅs

Lørdag 22. oktober 2016 arrangeres SmakÅs for første gang. SmakÅs består av flere markeder med forskjellige temaer innenfor mat og miljøteknologi.

Publisert: 24. august 2016
Illustrasjon av NHOs kommune-NM 2016

Ås kommune på 8. plass i NHOs kommune-NM 2016

Ås kommune er den 8. beste kommunen i Norge i forhold til næringsutvikling og attraktivitet for næringslivet.

Publisert: 02. august 2016
Kommunevåpen Ås

Innspillseminar om Ås kommunes næringsstrategi

Ås kommune inviterer næringsliv, offentlige aktører, forskningsinstitusjoner og andre interesserte til innspillseminar om Næringsstrategi 2016-2028 den 13. juni kl. 10.00-13.00, Ås kulturhus, møterom Store sal.

Publisert: 08. juni 2016
Folloavtale signering

Historisk signering i Vitenparken i dag

En samarbeidsplattform for næringsutvikling ble undertegnet av fylkesordfører i Akershus, ordførerne i Follo, rektor ved NMBU og direktøren ved NIBIO i dag.

Publisert: 15. april 2016