Du er her:   Hjem   ›   Folkehelse   ›   Aktuelt om folkehelse
Trim er bra for hjertet ditt

Bli med på seniortim på Midtgard!

En god start på dagen med morsom kondisjons- og styrke/balansetrening etter musikk mandager kl. 09:30-10:30.

Publisert: 14. august 2018
Trim Ingeborg illustrasjonsbilde

Bli med på trim på Ås ungdomsskole!

Enkel og morsom trim med musikk. Treningen er ledet av fysioterapeut. Oppstart mandag 20.08.

Publisert: 14. august 2018
safe illustrasjonsbilde

Vær SAFE - husk å ta hensyn til sommersolen

Intens sommersoling kan gi føflekkreft. Slik beskytter du deg best, og dette skal du se etter.

Publisert: 07. juli 2017
Bilde av sprøyte

Tilbud om gratis HPV-vaksine til unge kvinner født 1991 og senere

Kvinner født 1991 og senere får nå tilbud om gratis HPV-vaksine gjennom et midlertidig toårig vaksinasjonsprogram. Tilbudet varer fra 1.november 2016 og to år fremover.

Publisert: 09. november 2016
illustrasjonsbilde hjerneslag syklist

Blir det plutselig vanskelig å prate, smile eller løfte armene? Ring 113!

Har du mistanke om hjerneslag skal du ringe 113 med en gang. Kjenner du til symptomene kan du redde liv.

Publisert: 27. oktober 2016
Illustrasjon blodbussen foran frontbygg

Blodbanken Ahus trenger flere blodgivere til blodbussen NMBU Ås!

Hvorfor trenger vi blodgivere? Det finnes ingen erstatning for blod. Blod er et levende materiale og selv med moderne og avansert teknologi kan ikke blod fremstilles kunstig – det må gis

Publisert: 22. september 2016
World Orienteering Day

Stolpejakt i Ås 2016

Orienteringsgruppa i Ås vil i år arrangere «Stolpejakta» - et arrangement som er i ferd med å bre seg i Norge. Opplegget er prøvd ut med hell i regi av Kolbotn & Skimt OL i 2015 i både Oppegård og Ski. Ås og Nesodden blir i år med på karusellen.

Publisert: 22. april 2016
as_svommehall

Påmelding til varmtvannstilbudet ved Ås ungdomsskole

Registrering/påmelding varmtvannstilbudet ved Ås ungdomsskole, mandager og onsdager fra klokken 19.00 - 21.00, høsten 2018.

Publisert: 21. august 2015
Bilde av eika ved UMB i maimåned

Aktiv i Ås

Ny oversikt over tilbud og aktiviteter i Ås kommune i regi av kommunen, lag, foreninger og private aktører fra Frisklivssentralen

Publisert: 18. august 2015
Fotografi av en mann i siluett med solen bak

LIVSLYST - når det røyner på

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan bruke egne ressurser for å håndtere utfordringer i livet?

Publisert: 12. februar 2015
Diabetes Motivasjonsgrupper illustrasjonsbilde

Finn formen!

Til deg som ønsker å endre levevaner.

Publisert: 04. februar 2015

Kompetansehjulet i Follo