icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Martin Øsmundset

Martin Øsmundset Foto: Bonsak Hammerås, Ås Avis

Ås kinoteater fikk hederlig omtale!

Da Hugo Hermansen-prisen for Beste kino ble delt ut til SF Kino Sotra onsdag 15. mars, fikk tre kinoer hederlig omtale: Kimen kino i Stjørdal, Fredrikstad kino og Ås kinoteater.

Tips en venn Skriv ut

Blant landets over 400 kinoer, ble Ås kinoteater altså løftet frem og nevnt i samme åndedrag som tre betraktelig større kinoer, som alle har over hundre tusen besøkende årlig. 

I omtalen ble det blant annet trukket frem at Ås kinoteater doblet besøket fra året før og etablerte filmfestivalen Fremtidsfilm i 2016, samt at kinoen ivaretar kvalitetsfilmen med konseptet Månedens joker. Det ble dessuten framhevet at kinosjefen har et sterkt personlig engasjement, og et svært bevisst forhold til programmeringen. 

– Det er rørende å få en slik anerkjennelse for jobben som legges ned ved Ås kinoteater. At vår lille kino i Ås trekkes fram som et eksempel til etterfølgelse i en slik sammenheng, er nesten til å miste pusten av, når jeg vet hvor mange dyktige kolleger jeg har på landsbasis. Det er riktignok en hederlig omtale, men det føles som å vinne en pris, og det gir masse motivasjon til å utvikle kinotilbudet videre, stråler Martin Østmundset fornøyd.