KinoÅs filmklubbs utekino: «Mad Max 2: The Road Warrior

lørdag 31. aug 2019


Ås filmklubb viser George Millers klassiker Mad Max 2: The Road Warrior! Kl. 21.00

Filmvisningen er ved paviljongen ved siden av Ås kulturhus. Det er spådd 19 grader og sol med sky uten nedbør, så forholdene ligger godt til rette. Filmklubben sier at besøkende anbefales å pakke med egen stol, piknikkurv og godt med tøy!

Billetter kjøpes ved inngangen. Inngang: 50/75,- (medlem/ikke-medlem)
Medlemsskap i Ås FIlmklubb 20,- Filmklubben tar kontant og VIPPS!

Mad Max

Regi: George Miller

Lørdag 31. august kl. 21.00

 

I actionfilmenes historiebøker er det få eventyr som er av Mad Max 2s kaliber. Det er bare å sette gassen i bånn og gjøre klart for et blodbad: Du blir dratt inn i et drømmelignende landskap hvor en mytologisk fortid møter en jordklode etter den store atomkatastrofen.
Dessuten inneholder Mad Max 2 ganske enkelt noen av de mest forbløffende stunts i filmhistorien. Før han tok sikte på skurkene i tre Dødelig våpen-filmer og spilte i Maverick (1994) hadde Mel Gibson allerede skrevet seg inn i filmhistorien. Han spiller Max, den heroiske outsideren som kjører rundt på Australias øde veier, på jakt etter mer bensin. Sammen med en gjeng likesinnende. De forsvarer et bensinlager og får hjelp fra vår ensomme helt i kampen mot de bisarre krigerne under ledelse av Humungus. Disse bandittene er kjent for å aldri ta fanger da de i stedet kan pulverisere motstanderne. Så gjør klart for kamp! Resultatet er nådeløst, spektakulært og "gir deg en fabelaktig kinopplevelse" (Sheila Benson, Los Angeles Times). Med Mad Max 2 i DVD-spilleren finner du ut hva action i bunn og grunn dreier seg om. 

 

BILLETTER kjøpes ved inngangen. 
Inngang: 50/75,- (medlem/ikke-medlem)
Medlemsskap i Ås FIlmklubb 20,-

Filmklubben tar kontant og VIPPS!


Tips en venn  Skriv utAdresse: Moerveien 1 1430 Ås
Problemer med å kjøpe eBilletter? Send en mail til post@ebillett.no


Powered by CustomPublish AS